Redactia.ro
Home » Monden » Dezvăluiri din dormitorul lui Elvis Presley. Ce obiceiuri ieșite din comun avea starul

Dezvăluiri din dormitorul lui Elvis Presley. Ce obiceiuri ieșite din comun avea starul

Elvis Presley

Elvis Presley este cunoscut cel mai bine pentru melodiile sale pop, dar fanii știu, de asemenea, că a fost un om destul de secretos. Soția sa, Priscilla Presley, a dezvăluit multe despre cum a trăit cu Elvis alături de ea. Dar nu a fost ultima lui dragoste. Presley a fost logodit cu Ginger Alden înainte de moartea sa și ea a avut multe de împărtășit despre stilul său de viață neobișnuit și obiceiurile sale. Ginger Alden a spus odată în timpul unui interviu că Presley a refuzat să părăsească dormitorul său.

Ce obicei avea Elvis Presley când ajungea în dormitor

Nu este un secret faptul că Elvis Presley a avut o viață plină de lux și case opulente. Vărul său și nu numai au făcu declarații despre obiceiurile pe care megastarul le avea. Vărul său Billy a povestit faptul că în dormitor acesta avea mobila suflată cu aur și când îl enerva ceva ce vedea la televizor, trăgea cu arma în acesta.

Îi plăceau așternuturile în auriu și negru. Majoritatea lucrurilor din dormitor erau roșii, chiar și un șezlong. Noptierele și veiozele erau suflate cu aur. Patul său era uriaș… era un pat foarte, foarte mare. În multe cazuri, pentru că așa voia! Poate ceva ce văzuse la TV îl enerva, așa că lua arma și boom! Nu stătea să se gândească de două ori. Mie mi se părea amuzant, pentru că așa era firea lui.„, a declarat vărul lui Elvis Presley, Billy.

Fiica sa a povestit că mereu lângă patul tatălui ei, Elvis, erau cărți, adesea religioase, deoarece artistul mereu încerca să afle lucruri noi despre diverse culturi.

Avea întotdeauna cărți strânse lângă pat și toate erau religioase. Dacă te duci în dormitorul lui, există un mic birou conectat. Și nu există altceva decât cărți din fiecare religie … un milion de biblii . Căuta în mod constant și era foarte legat de Evanghelie.„, a declarat Lisa Marie Presley.

Ultima sa soție, Ginger Alden a vorbit și ea despre faptul că Elvis avea anumite obiceiuri. Cântărețul avea o mare problemă cu intimitatea. Ea a povestit că erau cazuri în care refuza sa iasă din dormitor dacă nu era aranjat.

Când am vizitat Graceland, am stat într-adevăr destul de mult la etaj. Îl atribuiesc faptului că întotdeauna părea să existe o rafală de activitate care se desfășura la parter. De multe ori mă întreba cine era jos, care era de obicei un angajat cu o întâlnire sau prieteni și spunea că nu vrea să coboare atunci. Dacă era în pijamale sau nebărbierit refuza să iasă din dormitor.„, a declarat Giner Alden.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: