Redactia.ro
Home » Știri » Dezvăluiri incredibile despre Simona Halep. Cum s-a purtat tenismena cu o româncă în China

Dezvăluiri incredibile despre Simona Halep. Cum s-a purtat tenismena cu o româncă în China

În 2015, când era deja o jucătoare de tenis cunoscută și clasată pe locul 2 în clasamentul mondial, Simona Halep a călătorit în China pentru a participa la turneul de la Wuhan. În acea perioadă, Halep era în plină ascensiune, fiind una dintre cele mai promițătoare și apreciate sportive din România. Turneul de la Wuhan reprezenta o etapă importantă în cariera sa, oferindu-i ocazia de a-și consolida poziția în clasament și de a-și demonstra abilitățile pe scena internațională.

Ce s-a întâmplat în China

În timpul șederii sale la Wuhan, Simona Halep a fost cazată într-un hotel de lux, destinat sportivilor de elită. În acest context, sportiva a decis să meargă la coaforul hotelului pentru a se pregăti de competițiile care urmau. Aici, povestea ia o întorsătură neașteptată, când o româncă, angajată a hotelului, a avut o întâlnire cu Halep.

Recent, un video postat pe platforma TikTok a stârnit controverse, acuzând-o pe Simona Halep de comportament inadecvat față de compatrioata sa. În clipul respectiv, femeia afirmă că Halep a tratat-o urât în timpul interacțiunii lor la coafor. Aceste acuzații au generat numeroase discuții și speculații, atrăgând atenția asupra atitudinii sportivei în afara terenului de tenis.

Reacția româncei care a întânit-o în China

„Am întâlnit-o pe Simona Halep și a fost de departe cea mai nasoală experiență pe care am avut-o cu o celebritate. A fost în urmă cu câțiva ani, când locuiam în China. Vorbim de anul 2015. Toți cei care mă cunosc știu povestea, dar e prima dată când o spun pe TikTok.
S-a întâmplat în Wuhan, mai exact. Eu lucram într-un hotel de 7 stele acolo, dar jucătoarele de tenis stăteau într-un hotel ce făcea parte din același grup, vis a vis de hotelul nostru.

Hotelul la care lucram avea un coafor. La un moment dat, vine managerul ca să mă roage să mă duc până sus pentru că este o jucătoare de tenis acolo, care vrea să își facă ceva la păr și nu se înțelege cu cel care o coafa. În acel moment habar nu aveam că era vorba de ea, pur și simplu era o străină care avea nevoie de ajutor. Intru și o văd pe Simona Halep. Menționez că era 2015, deci încă nu era așa cunoscută și campioană. Era pur și simplu o jucătoare de tenis bună, în ascensiune. Eu, bineînțeles că o cunoșteam. Știam de ea și mă duc acolo. Eram super încântată. «Nu pot să cred! O văd pe Simona Halep”, a spus Raluca Ursu pe Tiktok.

Dezamăgită de comportamentul Simonei Halep

Românca a povestit experiența trăită cu Simona Halep în China.

Cineva o spăla pe cap când am intrat și am zis «Simona, bună! Eu sunt Raluca și lucrez aici. Am venit să te ajut în conversația cu hairdresser-ul».

Ea stătea și cineva o spăla pe cap, s-a întors și a zis «Da, bine. Hai un pic să-ți arăt». Am fost ușor descumpănită în momentul ăla. Îmi zice că vrea s-o tundă în scări, să-i facă niște bucle lejere… Eu încercam să explic, în chineză, ce vrea.

După o oră, când a terminat și voia să plece, am zis «Ăsta e momentul meu, trebuie să fac o poză cu ea».

Am trecut peste privirea aia pe care mi-o arătat-o pentru că voiam să fac poză cu ea. Mă duc către ea, îi zic «Simona, dacă nu te superi, ai putea să faci o poză cu mine?». Nu vreau să greșesc, dar fața ei a fost… (n.r- încearcă să arate că Simona a fost deranjată de cererea ei). A spus «Bine, hai»”. Am făcut poza, am și postat-o la vremea respectivă, după care am și stres-o, pentru că am zis că «Nu, nu merită». M-a lăsat cu un gust foarte, foarte, foarte amar toată faza asta.

Un pic mai târziu a intrat Ana Ivanovic. Eu am recunoscut-o. A fost cel mai fain om pe care le-am întâlnit. Și când i-am spus din România a vorbit cu mine, m-a întrebat ce fac acolo, ce planuri am, dacă vreau să mă stabilesc acolo”, a spus românca pe Tiktok.

 

@lralucaursuAm întâlnit-o pe Simona Halep si a fost cea mai mare dezamagire. Storytimeeeee🥹🤪

♬ original sound – LRA

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: