Redactia.ro
Home » Monden » Dezvăluiri incredibile din viața intimă a lui Arnold Schwarzenegger: „A fost o experiență minunată”

Dezvăluiri incredibile din viața intimă a lui Arnold Schwarzenegger: „A fost o experiență minunată”

GALERIE FOTO (3)

Arnold Schwarzenegger, ajuns la vârsta de 73 de ani, este cu siguranță unul dintre cei mai iubiți actori din lume, dar și printre cei care au fost mereu în atenția tabloidelor mondene și nu numai. Viața acestuia a fost pusă mereu în lumina reflectoarelor, iar de curând, comediantul Tom Arnold a ținut să precizeze câteva detalii picante din viața acestuia.

Divorțat în 2017 de Maria Shiver cu care a “împărțit” 31 de ani de căsnicie și 5 copii, Arnold a reușit să capteze atenția fanilor cu poveștile picante din viața sa.  În plus, Tom Arnold, unul dintre prietenii săi ar fi declarat că acesta este în plină putere în ceea ce priveste dragostea. Arnold Schwarzenegger are un apetit nebun. Nu e niciodată singur acasă. Are o groază de musafiri. Femei, bineînțeles. Din punctul lui de vedere, să facă sex e că și cum ar merge la sală să facă sport. De cinci ori pe zi o face. Chiar el mi-a zis. E un număr impresionant. Puține femei ar putea face față, dar el este într-o formă fizică excelentă, chiar și la vârsta asta”, declara Tom Arnold, prietenul terminatorului, într-un recent interviu.

Arnold s-a iubit cu frumoasa Brigitte Nielsen

Tot printre “amintirile de așternut” se numără și frumoasa actriță Brigitte Nielsen cu care Arnold s-a iubit în anul 1985 pe când filmau pentru pelicula “Red Sonja”. „Mie îmi plăcea să flirtez, dar între noi a fost ceva mai mult. În film, personajele noastre ajungeau să se îndrăgostească, cred că și asta ne-a influențat. Era un tip aproape timid, foarte simpatic, dar avea un corp imposibil. Nu-l puteai ignora. Am încercat tot ce am putut. Nu existau restricții, nu ne-am făcut promisiuni. A fost o experiență minunată”, mărturisea Arnold, actorul cu origini austriece.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: