Redactia.ro
Home » Monden » Dialog tăios între Zarug și Adriana Trandafir. Ce replici acide i-a transmis designerul

Dialog tăios între Zarug și Adriana Trandafir. Ce replici acide i-a transmis designerul

Competiția Asia Express este una foarte palpitantă și în același timp foarte dificilă pentru toți concurenții. Adesea se încing spiritele între vedetele aflate în competiție care luptă din răsputeri pentru marele premiu. De această dată a plouat cu replici acide între Zarug și Adriana Trandafir. Ce vorbe grele și-au aruncat cele două echipe.

Dialog tăios între Zarug și Adriana Trandafir

Drumul Împăraților le dă de furcă tuturor echipelor. Competiția este din ce în ce mai strânsă și mai dificilă. De această dată, protagoniștii unui conflict sunt chiar Zarug și Adriana Trandafir. În trecut, Adriana Trandafir i-a declarat război lui Zarug și colegei sale Lorelei Bratu, iar acum a venit momentul ca acesta să își ai revanșa față de actriță. Zarug este de părere că actrița și fiica sa au fost favorizate de-alungul competiției, așa că le-a desemnat pe ele pentru o probă bonus pentru a face dreptate.

Să formulez o scuză simpatică pentru care să le trimit pe ele în cursea pentru ultima șansă. (…) Este cam a patra oară când veniți la careu și Adriana are o poveste tristă pe care toți o avem. Toți trecem prin aceleași greutăți, nu găsim cazare, ne rupem picioarele, ni se umflă gleznele. În momentul în care începi un careu punându-ți problemele la înaintare cu o lacrimă în colțul ochiului face jocul dezechilibrat pentru că pe mulți dintre îi faceți să nu vă voteze. E o formă de manipulare care mie nu-mi place.„, a spus Zarug.

Adriana Trandafir i-a răspuns și ea lui Zarug și i-a transmis că este un „ucigaș în serie” care dă pedepse cu zâmbetul pe buze. Ea a spus că nu are envoie de mila nimănui și că va lupta indiferent de situație.

Știi ce mă amuză la tine foarte tare, faptul că tu dai verdicte zâmbind, adică poți șii un ucigaș în serie, cu zâmbetul pe buze. Pe mine nu mă mai doare chestia asta, chiar mă amuză. Până unde o să mergi și unde o să ajungi. (…) Noi nu am venit aici să cerșim milă deloc!„, a răspuns Adriana Trandafir.

Cine este Lorelei Bratu, colega lui Zarug

Lorelei Bratu este una dintre preferatele publicului din cadrul competiției Asia Express. Ea face echipă cu prietenul ei Zarug. Mulți s-au întrebat care este jobul vedetei și s-a aflat că ea este cel mai cunosc model plus size din România. Pe lângă cariera de model ea cochetează cu lumea internetului. Lorelei Bratu este influencer și are o companie de publicitate care se ocupă de crearea campaniilor publicitare a diferitor branduri.

Am fost întotdeauna catalogată drept fetița aia cu chip frumos, dar ce păcat că e cam grasă. Militez pentru drepturile tuturor felurilor de trupuri. Inspir femeile să se iubească indiferent de numărul de kilograme, de cum arată… Fiecare trebuie să fie așa cum se simte bine și să se iubească indiferent de cum arată.„, a declarat Lorelei Bratu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini