Redactia.ro
Home » Monden » Diana Bișinicu, succes în afaceri cu diamante: „La mine, la magazin, clienţii vin doar în baza unei programări”

Diana Bișinicu, succes în afaceri cu diamante: „La mine, la magazin, clienţii vin doar în baza unei programări”

GALERIE FOTO (2) diana bisinicu

Cântăreaţa Diana Bişinicu n-are noroc în dragoste, dar se bucură de un succes impresionant în afaceri. Vedeta deține de mai mulți ani o casă de bijuterii care oferă ultimul trend în materie de fiţe pentru cei ce îşi doresc să se mândrească cu obiecte de valoare unice.

Diana și familia ei au o afacere cu bijuterii, iar artista este foarte pasionată de acest domeniu. A moștenit spiritul antreprenorial de la părinții ei, recunoaște ea.

Diana Bișinicu, artistă și antreprenor

„Fiind membru al unei familii de aromâni, aş spune că am avut simţul afacerii prezent în mine de când mă ştiu. Aşa că nu ar trebui să mire pe nimeni dacă spun că, de la 21 de ani, am avut curajul de a mă arunca în lumea asta”, a declarat Diana Bișinicu pentru impact.ro.

Recunoaște că a dorit să facă ceva diferit faţă de ceea ce făceau părinţii ei: „Ai mei au 70 de ani şi încă se ocupă de afaceri, muncesc în continuare. Nu am vrut să fac acelaşi lucru, ca ai mei, aşa că iniţial mi-am ales un alt domeniu, apropiat de cel al confecţiilor în care se pricep bine părinţii. Am ales draperii şi perdele şi mi se părea că voi avea succes.

În fapt, aşa au şi stat lucrurile până la criza din 2009-2010, când foarte multe domenii au fost stopate. Inclusiv cel în care eram prezentă de ceva vreme, aşa că a trebuit să renunţ. M-am uitat în jur cu atenţie atunci şi am realizat că o afacere care nu ţine cont de condiţionări este a pietrelor preţioase. Aşa am decis în 2010 să-mi schimb profilul. Am luat-o de la zero şi am învăţat tot ce ştiu astăzi, de la cei mai buni, fie ei din Italia sau din alte părţi”, adaugă ea.

A început afacerea cu bijuterii în urmă cu aproape 13 ani

Pe lângă pasiunea pentru muzică, Diana Bişinicu are afacerile în sânge. A fost proprietara a două magazine de perdele, iar de la finalul anului 2010 a început afacerea cu bijuterii.

A avut așadar timp să deosebească cu ochii unui profesionist un diamant foarte bun de unul banal. „La mine, la magazin, clienţii vin doar în baza unei programări. Vin fie singuri, femei sau bărbaţi, deşi femeile sunt cele mai pasionate de bijuterii, să nu ne ascundem după degete. Dar pot veni şi însoţiţi de partenerul lor, atunci când trebuie să facă anumite alegeri. Şi tuturor le împărtăşesc din cunoştinţele mele, învăţându-i să facă şi ei, la rândul lor, pe cât posibil, diferenţele necesare, pentru a putea alege în cunoştinţă de cauză”, indică ea, pentru sursa citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: