Redactia.ro
Home » Monden » Diana Dumitrescu, despre viața de părinte! Cât de mult s-a schimbat actrița după ce a devenit mamă

Diana Dumitrescu, despre viața de părinte! Cât de mult s-a schimbat actrița după ce a devenit mamă

Diana Dumitrescu, una dintre cele mai cunoscute actrițe din țara noastră, a vorbit despre viața de părinte. Actrița a mărturisit cât de mult s-a schimbat de când este mamă. Se pare că actrița a avut parte de unele momente dificile. Vedeta a dezvăluit și cu ce probleme s-a confruntat în acea perioadă. Ce spune actrița despre viața de părinte, dar și cât de greu i-a fost să se obișnuiască?

Diana Dumitrescu, despre viața de părinte! Cât de mult s-a schimbat actrița după ce a devenit mamă

Diana Dumitrescu și-a dorit foarte mult să devină mamă. Se pare că actrița nu credea că acest lucru o va schimba atât de mult. Mai mult, vedeta a mărturisit că a avut nevoie de un an ca să se obișnuiască cu ideea că a devenit părinte.

„Foarte mult, total. Cei din jur îmi spuneau să mă pregătesc că va veni o schimbare importantă în viața mea, dar nu credeam, nu înțelegeam această schimbare. Mi-a luat un an de zile până să mă obișnuiesc cu ideea că sunt mama și că acel copil este al meu.

Acum viața mea este total altfel. Atât pentru mine, cât și pentru Alin a fost o schimbare majoră, pentru că una este să faci un copil la 20 de ani și alta este să îl ai după 35”, a mărturisit Diana Dumitrescu, pentru ego.ro.

Diana Dumitrescu, despre viața de părinte! Cât de mult s-a schimbat actrița după ce a devenit mamă

Diana Dumitrescu a trecut prin momente dificile pe care le au majoritatea femeilor după ce nasc. „Nu am avut depresie postnatală, nici măcar depresie. Dar am avut stări depresive și am avut parte de consiliere din partea unui psiholog. Depresie post-partum nu am avut, dar au fost momente mai

dificile pe care le au toate mămicile când au un nou născut. Eu am avut-o pe mama alături și acest lucru a contat enorm, m-a ajutat foarte mult. Venirea lui Carol pe lume a fost ceea ce mi-am dorit, dar mi-a luat ceva vreme să mă obișnuiesc cu ideea că viața mea este alta din acel moment”, a adăugat vedeta.

Actrița a primit ajutor din partea mamei ei. Se pare că mama Dianei Dumitrescu i-a fost alături tot timpul, lucru care a contat foarte mult. Vedeta se declară o mamă fericită, este extrem de încântată că are un băiețel, chiar dacă i-a fost greu să se obișnuiască cu ideea de a fi mamă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: