Redactia.ro
Home » Știri » Diana Șoșoacă, adevărul despre excluderea sa din AUR: ”Totul a pornit de la bani”

Diana Șoșoacă, adevărul despre excluderea sa din AUR: ”Totul a pornit de la bani”

Diana Șoșoacă, motivul pentru care a fost exclusa din AUR

Diana Șoșoacă scoate la iveală noi detalii din culisele AUR, după ce a fost exclusă din partid. Din postura de senatoare independentă, acum, Diana Șoșoacă spune că banii ar fi principalul motiv, pentru care ea fost dată afară din formațiunea politică. Mai exact, conducerea AUR, care nu ar fi, de fapt, George Simion, cere o parte din suma forfetară primită de parlamentari. 

Diana Șoșoacă, adevărul despre excluderea sa din AUR: ”Totul a pornit de la bani”

Diana Șoșoacă nu se lasă doborâtă după ce a fost exclusă din AUR. Diana Șoșoacă a spus că din cauza banilor ea a ajuns într-o astfel de situație. Conducerea AUR ar cere jumătate din suma forfetară primită de parlamentari, pe care ea a refuzat să o dea, informează Digi 24.

”În partid este în acest moment un scandal imens, cei din conducerea AUR cer jumătate din cei 28.000 de lei dați pentru cheltuielile senatorului. Eu nu am dat bani. De aici au pornit și cele mai multe probleme, pentru că am refuzat categoric să dau din acei bani cu care trebuie să întrețin un cabinet, să plătesc consilierii, să cumpăr materiale de birotică”, a explicat senatoarea pentru Europa Liberă.

Diana Șoșoacă: ”Marius Lulea, actualul președinte al AUR în acte”

De altfel, Diana Șoșoacă a mai afirmat că membrii AUR, din provincie, erau obligați să se cazeze la hotelul lui Marius Lulea, un afacerist, și care ar fi, de fapt, în acte, liderul AUR, nu George Simion.

„Toți membrii AUR care erau din provincie erau obligați să locuiască la hotelul domnului Lulea, actual președinte AUR în acte. La acest moment în actele partidului nu apar în conducere nici George Simion, nici Claudiu Târziu, ci domnul Marius Lulea, un domn cu foarte multe afaceri imobiliare, inclusiv acel hotel îi aparține”, a mai declarat Diana Șoșoacă pentru Europa Liberă.

În schimb, Marius Lulea neagă că ar avea vreo implicare în conducerea partidului.

„Partidul are un BNC (n.r. – Birou Național Central) cu membri și doi co-presedinti. Am fost președinte fondator pentru că am experiență birocratică din activitatea mea curentă. Eu sunt o persoana destul de publică, activitatea mea se poate vedea online, mă știe tot corpul profesional de ingineri și arhitecți. Sunt implicat datorită prieteniei cu George Simion alături de care am luptat pentru unirea cu Basarabia și luptăm și astăzi, dar pe căi politice”, a declarat acesta pentru G4media.

Diana Șoșoacă vrea să creeze o nouă mișcare politică

Diana Șoșoacă intenționează să creeze o nouă mișcare politică, un grup în Senat, pentru care ar avea nevoie de șase oameni ca să poată pune în aplicare planul său.

”Deja am creat o nouă mișcare, un nou curent politic, care militează strict pentru adevărul nealterat, un adevăr care a deranjat toate instituțiile statului, toți corupții din sistem. E posibil să vină parlamentari și din alte partide alături de mine. În PNR există democrație, fiecare acționează după cum consideră. Cea mai mare parte din AUR sunt susținătorii mei, ce concurență să devin eu? Oamenii sunt cu mine. Dacă voiam să iau puterea în AUR, o luam și puneam condiții. Și eu puteam să obțin funcții. Poate mă vedeți în fruntea țării. Eu voi apărea în continuare ca senator Diana Ionavovici Șoșoacă. Eu sunt eu”, a spus senatoarea, fără să precizeze dacă ceilalți deputați din PNR vor pleca din AUR.

Diana Șoșoacă a fost exclusă, miercuri, din AUR, după ce a participat la o petrecere unde nu s-au respectat regulile anti-Covid și a transmis live evenimentul, pe Facebook.

Image result for DIANA sosoaca petrecere

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: