Redactia.ro
Home » Monden » Diana Șoșoacă, critici dure la adresa lui George Simion. Senatoarea l-a desființat: „Să ajungi să cerșești ca să-ți faci propria nuntă mi se pare dezgustător și lamentabil” VIDEO

Diana Șoșoacă, critici dure la adresa lui George Simion. Senatoarea l-a desființat: „Să ajungi să cerșești ca să-ți faci propria nuntă mi se pare dezgustător și lamentabil” VIDEO

Diana Șoșoacă  nu are de gând să participe la nunta anului și îl face cerșetor pe liderul AUR. Iată cum l-a desființat pe George Simion!

Diana Șoșoacă l-a desființat pe George Simion

Diana Șoșoacă a vorbit în cadrul unui interviu despre nunta lui George Simion la care au fost invitați toți românii și îl face „cerșetor”:

„Să ajungi să cerșești ca să-ți faci propria nuntă mi se pare dezgustător și lamentabil. Cred că în România sunt atâția zeci de mii, sute de mii de oameni care nu au salariul lui de parlamentar.

Hai să zici, 90% donează, ok. Sar el spunea cu gurița lui, că un parlamentar are 10.000 de euro pe mână, ceea ce înseamnă că el își bagă în buzunar, toți banii pe care statul român și conform legii tu trebuie să îi dai pe cabinetul parlamentar și pe consilieri și pe munca pe care o faci pentru Parlament și pentru poporul român.

Deci el, prin live-urile alea pe care le face, a recunoscut că el de fapt deturnează fondul care e acordat unui demnitar, pentru a trăi” a spus Diana Șoșoacă, relatează bzi.ro

Aceasta spune că George Simion are 10.000 de euro în buzunar și deși are bani cerșește de la Gigi Becali:

„Ai 10.000 de euro în buzunar și tu nu ești în stare să cumperi 2 tone de brânză? Pe bune? Trebuie să ți le dea Gigi Becali? A apărut o listă, de unde să ia roșii, ardei? Băi, nu ți-e rușine? Este mizerabil să faci așa ceva! Nu știi unde sunt târgurile de legume? În Vâlcea, pe la Măciuca, sunt o groază de oameni care îți pot vinde. Chiar trebuie să faci mizeria asta?”, a mai spus Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă, despre Ilinca. soția lui George Simion

Diana Șoșoacă a spus că îi este milă de Ilinca, soția lui George Simion

„Mie mi-e milă de fetița asta(n.r. Ilinca, soția lui George Simion). Are 22 de ani. Eu la 22 de ani mă și măritam, prima dată. Pornești cu atâtea visuri… Normal ar trebui să ai lângă tine un om alături de care să pornești în viață. Ea e o fire romantică, e o fată visătoare și, din punctul meu de vedere, la cum e politica… nu o văd bine”, a concluzionat Diana Șoșoacă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: