Redactia.ro
Home » Știri » Diana Șoșoacă, declarații șocante în mijlocul pandemiei! ”Eu și acum sunt la o petrecere, nu spun unde, dar SRI știe, că erau coadă după mine”

Diana Șoșoacă, declarații șocante în mijlocul pandemiei! ”Eu și acum sunt la o petrecere, nu spun unde, dar SRI știe, că erau coadă după mine”

Diana Șoșoacă, declarații șocante în mijlocul pandemiei! ”Eu și acum sunt la o petrecere, nu spun unde, dar SRI știe, că erau coadă după mine”

Diana Şoşoacă șochează din nou cu afirmațiile pe care le face publice. De data aceasta, senatoarea a dezvăluit că se află la o petrecere, însă SRI știe acest lucru. 

Diana Șoșoacă, declarații șocante în mijlocul pandemiei

Controversata senatoare, Diana Şoşoacă, a intervenit telefonic în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV şi a comentat decizia rudelor lui Nelu Ploieşteanu de a cere să i se facă autopsia, având dubii în privinţa faptului că marele cântăreţ ar fi decedat de Covid.

Senatoarea a declarat că este de acord cu decizia rudelor, fiind exact ceea ce ea îi sfătuieşte de luni de zile pe toţi aparţinătorii victimelor şi spune că protocolul prin care morţii de Covid sunt duşi direct la groapă încalcă dreptul la religie al românilor.

”Îmi plăcea foarte mult de domnul Nelu Ploieșteanu, mai ales că mergeam des la restaurantele unde cânta. Eu și acum sunt la o petrecere, nu spun unde, dar SRI știe, ca erau coadă după mine. Rudele lui Nelu Ploieșteanu au respectat întru totul sfaturile pe care eu le dau de luni de zile celor cărora le mor rudele de așa-zisul virus. O să vedeți că peste tot, pe toate certificatele sunt trecute mai multe cauze ale decesului, iar SARS-COV este abia printre ultimele.

Se încalcă dreptul la religie, pentru că noi ne înmormântăm morții după 3 zile, evreii până la apusul soarelui, fiecare cult are tradiții pe care si le respectă. Protocolul respectiv nici măcar nu a fost publicat în vreo lege, în Monitorul Oficial, așa că acel protocol este nul și nelegal. Mai mult, nu avem declarată epidemie la nivel național nici măcar acum. Ancheta se face pe teren, nu din birou, adunând datele RT-PCR. Noi nu avem centre de testare în fiecare județ sau oraș. Bucureștiul adună teste de peste tot, apoi ni se spune că avem incidență de 7 sau nu știu cât”, a declarat Diana Șoșoacă la un post de televiziune.

Diana Șoșoacă: ”Nici câinii călcați pe stradă nu-i duci așa la groapă”

Mai mult, Diana Șoșoacă a adăugat că cei decedați sunt plini de un cumul de subtanțe și din acest motiv medicii nu doresc să se facă o autopsie sau vreun test toxicologic.

”Familia lui Nelu Ploieșteanu a făcut foarte bine, a formulat plângere penală și a cerut autopsie și test toxicologic. Numai acolo iese cu ce substanțe l-au tratat și o să vedeți ce cumul de substanțe care duc la scăderea sistemului imunitar, iar în cazul celor mai slabi duce la deces. Eu nu spun că medicii sunt vinovați, ci pentru liniștea familiei și dreptul la înmormantare creștinească să se facă aceste teste.

E un om care a decedat, îi respecti onoarea și după moarte. La Buzău am arătat că decedații de covid se bagă în doi saci, care au și mânere. Pai ce am ajuns, că nici câinii călcați pe stradă nu-i duci așa la groapă comună.”, a spus Diana Şoşoacă la România TV, într-o intervenţie telefonică în emisiunea lui Victor Ciutacu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: