Redactia.ro
Home » Știri » Diana Șoșoacă, deranjată că sălile de fitness au fost închise: ”Eu muncesc și 20 de ore pe zi. Dacă eu termin de muncă la ora 24 și vreau să mă duc să trag de fiare?”

Diana Șoșoacă, deranjată că sălile de fitness au fost închise: ”Eu muncesc și 20 de ore pe zi. Dacă eu termin de muncă la ora 24 și vreau să mă duc să trag de fiare?”

Diana Șoșoacă, deranjată că sălile de fitness au fost închise: ”Eu muncesc și 20 de ore pe zi. Dacă eu termin de muncă la ora 24 și vreau să mă duc să trag de fiare?”

Diana Șoșoacă este revoltată pentru faptul că s-au închis sălile de fitness, iar acum, senatoarea cere să fie redeschise.

Diana Șoșoacă, deranjată că sălile de fitness au fost închise

Diana Șoșoacă, senatoarea independentă, este din nou deranjată de deciziile guvernului, iar acum critică faptul că sălile de fitness au fost închise și cere redeschiderea acestor.

Într-un live făcut pe Facebook, Diana Șoșoacă și-a strigat nemulțumirea vizavi de decizia pe care Raed Arafat a anunțat-o, respectiv aceea de a închide în această perioadă sălile de fitness pentru a opri răspândirea noului coronavirus.

Senatoarea a dat exemplul din SUA, în care sălile de fitness sunt deschise non -stop. De asemenea, a spus că ea lucrează 20 de ore pe zi și sunt zile în care și-ar dori să meargă la sală pentru a se dezmorți.

”Eu aș ține ca în SUA, unde sunt săli de fitness care merg 24 din 24. Sunt oameni care termină job-ul pe la ora 12 noaptea și au alt regim, evident. De exemplu, eu! Eu muncesc și 20 de ore din 24. Dacă eu termin de muncă la ora 24.00 și vreau să mă duc să trag de fiare, să mă dezmorțesc că nu mai pot de dureri de coloană, de ce nu-mi permiți tu mie să am sala de fitness deschisă 24 din 24?”, a spus Diana Șoșoacă.

Mai mult, Diana Șoșoacă a adus în discuție și piscinele, susținând că sportul întărește sistemul imunitar, iar acest lucru ar putea să ajute la vindecarea pacienților cu Covid-19.

”De ce nu permiți piscinelor să funcționeze în acest regim, în condițiile în care sportul întărește sistemul imunitar?”, a mai declarat senatoarea independentă.

Raed Arafat, explicații despre noile restricții

Raed Arafat a anunțat pe 25 martie că „operatorii economici care au activitatea de fitness ca profil vor avea activitatea suspendată acolo unde incidenţa depăşeşte 4 la mie şi se va relua activitatea când incidenţa scade sub 3,5 la mie”. Această restericție a fost adoptată inclusiv în Capitală, unde rata de infectare a trecut de 7.

Raed Arafat a declarat, luni, cu privire la noile restricții impuse de autorități, că acestea au fost luate din cauză că situația pandemiei nu este stabilă, dar și că față de alte țări, România are măsuri mai relaxate. Șeful DSU a mai dat asigurări că nu vor apărea restricții mai dure și a îndemnat în continuare la vaccinare pentru a se ajunge la controlarea virusului.

”Din această cauză s-au luat unele măsuri, care nu diferă de măsurile din alte țări, ba chiar sunt mai ușoare, și care permit să controlăm situația cât de cât până când vaccinarea merge mai departe. Noi acum mergem pe ideea că încercăm să controlăm situația, dar trebuie să continue campania de vaccinare. Dacă ea merge bine, oamenii se vaccinează, vor veni și câteva milioane de doze în următoarea perioadă, poate aceste restricții vor începe să devină istorie pentru noi, să revenim încet încet la normalitate. Dar pentru asta campania de vaccinare trebuie să meargă bine și în paralel să respectăm măsurile, măcar în următoarea perioadă, să nu avem impactul care este în sectorul sanitar”, a declarat Raed Arafat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: