Redactia.ro
Home » Știri » Diana Șoșoacă spune că a fost victima unei tentative de asasinat: ”Eu cu fetița mea am fost răsturnate într-un canal de beton”

Diana Șoșoacă spune că a fost victima unei tentative de asasinat: ”Eu cu fetița mea am fost răsturnate într-un canal de beton”

Diana Șoșoaca

Senatoarea Diana Șoșoacă a dezvăluit, sâmbătă seară, că ea și fetița sa au fost victimele unei tentative de asasinat, anul trecut. Mașina în care se aflau a fost răsturnată într-un canal de beton. Nu a făcut plângere, deși imediat după incident a găsit dezordine în casă.

Diana Șoșoacă spune că a fost victima unei tentative de asasinat: ”Eu cu fetița mea am fost răsturnate într-un canal de beton”

Diana Șoșoacă a mărturisit, sâmbătă seara, că ea și fiica sa au fost anul trecut, în luna august, victimele unei tentative de asasinat. Mai exact, au fost răsturnate cu tot cu mașina în care se aflau, într-un canal de beton.

”Fac o paranteză: anul trecut, eu cu fetița mea am fost răsturnate într-un canal de beton. Ne-au răsturnat cu mașină cu tot, pe o vreme ploioasă. Anul trecut, în august. Tocmai ca amenințare. Mie mi s-a intrat în casă, mi s-au tăiat toate firele.”, a spus Diana Șoșoacă, la Antena 3. 

De ce nu depune plângere Diana Șoșoacă

Senatoarea Diana Șoșoacă a mai precizat că imediat după accident și-a găsit lucrurile în neregulă prin casă. Știe cine au fost persoanele care i-au intrat în locuință, dar nu vrea să depună plângere, deoarece nu are încredere în autorități.

„După ce au văzut că am supraviețuit accidentului, mi-au intrat în casă, mi-au tăiat tot ce am avut eu la televizor. Mi-am găsit cărțile date pe jos. S-a umblat peste tot. Mi se transmite când am discuții, ce discut în casă. Eu știu cine mi-a intrat în casă. Îi aștept la cotitură. Știu că instituțiile statului sunt disfuncționale.Nu voi face plângere pentru că nu am încredere nici în Poliție, nici în Parchet. Aceste instituții sunt disfuncționale. Primesc ordine, în cea mai mare parte, de la ăștia de sus”, a mai spus Diana Șoșoacă.

Fosta membră a AUR a precizat că cei de la conducere o văd ca pe o amenințare deoarece ”a trezit poporul”.

„Să știți un lucru: guvernelor, parlamentelor și conducătorilor de stat le este foarte frică de poporul trezit și unit. Pentru că poporul deține adevărata putere și este suveran. De ce sunt supărați ei pe mine? Pentru că am trezit poporul. Și pe lângă mine au venit și alții. Și nu sunt singură. Am foarte mare curaj și-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta. Le mulțumesc oamenilor din jurul meu – cum spuneți voi, sursele – care m-au ajutat și mă ajută. Inclusiv în interiorul instituțiilor și ministerelor sunt oameni care ne-au ajutat cu informații pe care le-am folosit în instanță, anul trecut, împotriva amenzilor. Niciodată nu-i voi trăda pe acești oameni, pentru că efectiv și-au pus pielea-n băț ca să ajute un popor, iar repercusiunile asupra lor sunt cumplite … Ei nu mai au ce să-mi facă mie acum, pentru că am căpătat o notorietate atât de mare”, a mai spus fosta membră AUR.