Redactia.ro
Home » Știri » Ce spune Diana Șoșoacă despre pandemia de coronavirus! ”Românii au nevoie de dragoste”

Ce spune Diana Șoșoacă despre pandemia de coronavirus! ”Românii au nevoie de dragoste”

Ce spune Diana Șoșoacă despre pandemia de coronavirus! ”Românii au nevoie de dragoste”

Diana Șoșoacă nu se oprește! Senatoarea a participat la protestul de sâmbătă, 20 martie, față de restricțiile luate de autorități în contextul pandemiei de COVID-19.

Ce spune Diana Șoșoacă despre pandemia de coronavirus

Diana Șoșoacă a scandat și a dansat în Piața Victoriei, însă niciunul dintre protestatari nu a respectat măsura distanțării sociale și nici nu a purtat mască, motiv pentru care Jandarmeria a aplicat amenzi în valoare de aproape 30.000 de lei.

Senatoarea a acuzat autoritățile de ”tentativă de omor”, strigând cât de mult au putut-o ține plămânii că restricțiile sunt reșite, făcând referire la obligativitatea purtării măștii de protecție. De asemenea, Diana Șoșoacă a făcut declarații și a spus că singurul lucru care poate schimba România este iubirea, nu restricțiile sau amenințările.

”Ceea ce va schimba România va fi iubirea, dragostea, nu restricţiile, nu ameninţările. Luaţi-vă în braţe şi fiţi români. Iubiţi-vă, avem nevoie de dragoste. Românii au nevoie de dragoste. Părerea mea şi a psihologilor cu care am vorbit este că cei de la putere, aceşti guvernanţi lipsiţi de empatie şi de orice moralitate, nu au fost trataţi cu dragoste în copilărie”, a spus Șoșoacă, invitată la Antena 3.

Mai mult, Diana Șoșoacă susține că are surse în interiorul instituțiilor și a ministerelor care o ajută cu informații despre pandemia de coronavirus.

”Am foarte mare curaj și-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta. Le mulțumesc oamenilor din jurul meu, cum spuneți voi, sursele, care m-au ajutat și mă ajută. Inclusiv în interiorul instituțiilor și ministerelor sunt oameni care ne-au ajutat cu informații pe care le-am folosit în instanță, anul trecut, împotriva amenzilor”, a mai spus ea.

Senatoarea a fost exclusă din Alianța AUR

Diana Șoșoacă a fost exclusă din Alianța AUR din cauza unor probleme iscate de comportamentul senatoarei. Aceast a făcut acuzații grave la adresa foștilor săi colegi, Claudiu Târciu și George Simion.

”Au fost o serie de conflicte, ziua și conflictul cu această doamnă. Nu poți să faci o construcție în acest fel. Eu i-am luat apărarea doamnei, dar a declarat imediat după acest tărăboi că ea a plecat din partid. Bun, crede că o să facă echipă cu Ninel Peia și cu Francisc Tobă, căruia noi nu i-am aprobat mandatul”, declara George Simion.

Diana Șoșoacă susține că ea nu a fost de acord cu principiile AUR, care cereau ca membrii să fie supuși față de conducători. Ea a mai spus că singurul ei conducător este Dumnezeu și a ținut să precizeze că nu s-a certat niciodată cu George Simion.

”Nu m-am certat niciodată cu George, nu am ce să-i reproșez lui George (…) Tuturor ni s-a cerut să avem o atitudine supusă față de conducători. Eu le-am spus că singurul meu conducător este Dumnezeu”, a declarat Diana Șoșoacă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: