Redactia.ro
Home » Știri » Românii sunt chemați la protest! Diana Șoșoacă va lua parte

Românii sunt chemați la protest! Diana Șoșoacă va lua parte

Diana Șoșoaca cheama romanii la protest

Alianța Părinților cheamă românii la protest, duminică, 7 martie. Manifestația este susținută și de senatoarea Diana Șoșoacă. 

Românii sunt chemați la protest! Diana Șoșoacă va lua parte

Un nou protest va avea loc în Capitală, duminică, 7 martie. Alianța Părinților îi cheamă pe toți românii să ia parte la manifestația față de restricțiile impuse de autorități și împotriva legii vaccinării obligatorii. Protestul este susținut și de senatoarea Diana Șoșoacă, potrivit România Tv.

„Duminică, 7 Martie, începând cu orele 15.00, vă așteptăm la Parcul Izvor în fața Parlamentului la manifestație, pentru Libertate”, anunță Alianța Părinților într-un eveniment promovat pe Facebook.

În urmă cu câteva zile, Diana Șoșoacă i-a chemat și pe ceilalți parlamentari să ia parte la protest. Mai exact, pe liderul PSD, Marcel Ciolacu, avertizându-l că nu se va purta mască de protecție. Totodată, a cerut oprirea stării de alertă și în România, așa cum s-a procedat în Cehia.

”Opriţi odată starea de alertă cum a făcut Cehia şi o să vedeţi că merge bine România şi vedeţi ce fac inventatorii români (…)Domnule Ciolacu, vă aștept cu mare drag la manifestația din 7 martie. Numai că vedeți că noi nu purtăm mască”, a precizat Diana Şoşoacă.

De altfel, Diana Șoșoacă spune că s-a introdus scenariul roșu în Capitală, în mod intenționat pentru a nu mai avea loc protestul. De asemenea, crede că Traian Berbeceanu a fost demis pentru că s-a opus carantinării Capitalei.

„L-au demis pe domnul Berbeceanu din funcţia de prefect pentru că el s-a opus carantinării Bucureştiului şi l-au pus pe Alin Stoica. Astăzi (n.r. – vineri) vedem ştiri că Bucureştiul a intrat în scenariul roşu. Ştiţi de ce este în scenariul roşu? Nu pentru că e COVID, ci pentru că se adună sute de mii de oameni la Bucureşti pe 7 martie. Comisia Europeană a precizat că vaccinarea nu va putea să fie obligatorie, că nu se poate impune un paşaport al vaccinării. Am înţeles că în Parlamentul European avem aceeaşi problemă a inculturii juridice, în fabrica de legi a UE este masivă incultura juridică şi foarte mulţi de acolo nu au ce căuta. Atâta timp cât există Convenţia de la Oviedo, tu nu poţi adopta nicio lege care să oblige pe cineva la un act medical”, a mai explicat Diana Șoșoacă.

Legea vaccinării obligatorii, pe mâna parlamentarilor

Legea vaccinării obligatorii urmează a fi dezbătută, din nou, de parlamentari. Ea se află în Parlament încă din perioad Guvernului condus de Mihai Tudose.

„Ar trebui să intre în procedură de votare, pentru că ea a fost dezbătută suficient, a fost rapid votată și adoptată de Senat, a fost trimisă la Camera Deputaților, unde a stat doi ani, dacă nu mai mult timp. Legea este gata, practic, din primăvara anului 2016 și, de atunci, tot am așteptat ca Ministerul Sănătății să promoveze această lege în Parlament, nu s-a întâmplat. A fost promovată ulterior, dar rezultatul este cel pe care îl cunoaște toată lumea”, a spus Alexandru Rafila.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: