Redactia.ro
Home » Știri » Diana Șoșoacă și soțul său sunt în atenția autorităților, după ce o jurnalistă italiană a făcut o plângere pe numele lor

Diana Șoșoacă și soțul său sunt în atenția autorităților, după ce o jurnalistă italiană a făcut o plângere pe numele lor

Misiunea jurnalistei italiene Lucia Goracci de a realiza un material pentru postul RAI 1 în România a avut un final rușinos pentru țara noastră. Echipa de filmare s-a deplasat la biroul de avocatură al Dianei Șoșoacă din București, iar tratamentul de care au avut parte acolo este scandalos. Jurnaliștii au fost dați afară cu ajutorul polițiștilor, iar Lucia a reclamat că a fost agresată de soțul senatoarei.

În primă instanță, întrevederea dintre Diana Șoșoacă și Lucia Goracci a fost una cât de poate de plăcută, senatoarea fiind încântată de prezența jurnaliștilor italieni. I-a primit în biroul său și părea dornică să discute cu aceștia, însă apariția neobișnuită a lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă a schimbat totul.

Diana Șoșoacă și soțul său sunt în atenția autorităților, după ce o jurnalistă italiană a făcut o plângere pe numele lor

Soțul senatoarei a intrat în birou cu un sac negru, care conform relatărilor Luciei era menit pentru „persoanele decedate”. După ce bărbatul a părăsit încăperea, Diana Șoșoacă și-a schimbat atitudinea și a părut deranjată de întrebările primite.

„Am intrat în biroul de avocatură al doamnei Şoşoacă şi ne-a întâmpinat cu o atitudine zâmbitoare având pe masă mai multe alune şi covrigei. Când a început filmarea eu am rămas pe hol şi am văzut că soţul ei a adus în birou un sac negru în care a spus că se îngroapă persoanele decedate dezbrăcate, după care am văzut cum acesta l-a luat apoi în bucătărie. După acel moment, doamna Şoşoacă a devenit nervoasă şi agresivă”, se arată în plângerea citată de antena3.ro.

În momentul în care jurnaliștii și-au dorit să afle mai multe despre situația epidemiologică din țara noastră și modul în care România a gestionat pandemia, Diana Șoșoacă a avut o ieșire neobișnuită. I-a cerut Luciei Goracci și echipei sale să respecte condițiile impuse de ea,  dar aceștia au ales să plece.

Dumitru-Silvescu Șoșoacă a devenit violent cu jurnaliștii italieni

Senatoarea a reacționat și a închis ușa biroului, blocându-i astfel pe jurnaliști înăuntru. Dumitru-Silvescu Șoșoacă a chemat ulterior poliția, care s-a deplasat în cel mai scurt timp la locul incidentului.

„Senatoarea, după întrebările adresate de jurnalistă privind gestionarea pandemiei în ţară şi condiţiile din spitale, a blocat echipa şi pe Goracci în biroul său, apoi a chemat poliţia. Goracci, percheziţionată şi bruscată, a fost eliberată împreună cu echipa după 8 ore, graţie intervenţiei ambasadei italiene”, a mai scris publicaţia La Stampa, care a publicat şi imagini din timpul întrevederii.

Incidentul nu s-a terminat pașnic nici după intervenția organelor de ordine, deoarece soțul senatoarei a devenit din ce în ce mai agresiv. I-a împins pe jurnaliști, a smuls masca de protecție a Luciei Goracci, apoi ar fi mușcat-o pe aceasta de mână.

„M-a muşcat de mână, apoi am ieşit afară.”, a relatat jurnalista.

Plângerea Luciei Goracci a fost depusă luni la Secţia 4 de Poliţie din Bucureşti și îi are în vedere pe Diana Șoșoacă și pe partenerul acesteia, care a fost audiat pentru ultraj.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: