Redactia.ro
Home » Sport » Diego Maradona s-a operat! Ce a păţit fosta glorie a Argentinei

Diego Maradona s-a operat! Ce a păţit fosta glorie a Argentinei

Diego Maradona s-a operat! Ce a păţit fosta glorie a Argentinei

Diego Maradona s-a operat. Fostul internaţional al naţionalei Argentinei, în vârstă de 58 de ani a fost supus unei intervenţii chirurgicale la genunchiul drept, miercuri, la Buenos Aires. Avocatul său a anunţat că operaţia a fost un succes.

„Operaţia s-a încheiat. Totul a decurs bine. Mulţumesc, în numele lui Diego, clinicii Olivo şi tuturor profesioniştior care l-au îngrijit bine. Acum el se va concentra pe recuperare”, a declarat Matias Morla, după ce Diego Maradona s-a operat.

El Pibe D’Oro are probleme la ambii genunchi şi va avea nevoie de încă o operaţie. În timpul carierei sale, Maradona a avut mai multe accidentări. Cea mai gravă a suferit-o când juca la Barcelona. Pe 23 septembrie 1983, la un meci cu Athletic Bilbao, Diego a fost faultat din spate de Andoni Goicoechea, care a fost numit apoi „măcelarul din Bilbao”. Fundaşul l-a lovit dur sub genunchiul stâng, iar argentinianul a ieşit pe targă şi a lipsit 4 luni.

Maradona a fost operat şi în ianuarie

La începutul lunii ianuarie, argentinianul a fost operat pentru o hemoragie la stomac. Anternorul a descoperit că are hemoragie în timpul unui control de rutină. Totul s-a rezolvat rapid pentru a evita orice neplăcere. Maradona a ajuns de mai multe ori la spital de-a lungul timpului. La Cupa Mondială din 2018, din Rusia, a fost un adevărat scandal. A leşinat într-o lojă, la meciul Argentina – Nigeria. Atunci s-a spus că i s-a făcut rău, după ce a consumat substanţe interzise. În 2007, s-a internat pentru a scăpa de dependenţa de alcool. În 2005 a ajuns din nou a spital pentru o operaţie de micşorare a stomacului. Cu un an înainte fusese internat pentru probleme cardiace şi respiratorii legate de consumul de cocaină. În luna iunie a acestui an Diego Armando Maradona a renunţat la postul de antrenor al echipei Dorados de Sinaloa. Motivul invocat a fost sănătatea.

Citește și: Răzvan Lucescu vrea un roman la Al Hilal! A început negocierile

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: