Vara vine cu pași repezi, tocmai de aceea din ce în ce mai multe persoane fac tot posibilul pentru a descoperi rețeta care arde grăsimile într-un timp foarte scurt. Specialiștii recomandă să nu încercă să slăbim prea brusc, deoarece corpul nostru ar putea avea de suferit. Totuși, în continuare veți putea descoperi o rețetă care vă va ajuta să pierdeți 9 kilograme în numai 13 zile.
Silueta pe care ți-o dorești este la numai 13 zile distanță de tine, dacă ar fi să ne luăm după una dintre dietele pe care majoritatea femeilor o folosesc. Deși nu este deloc simplu să te ții de un asemenea plan alimentar, rezultatele de la final ar putea să te motiveze foarte tare.
Dieta pentru 13 zile
Dieta despre care vorbim are și un nume, „Dieta Daneză”, și este un regim alimentar care a fost încercat de foarte multe persoane de-a lungul timpului. Rezultatele nu au încetat să apară, deoarece aportul zilnic de calorii va trebui să fie de maxim 600 de calorii.
Dacă prânzul și cina vor fi diferite în toate cele 13 zile, micul dejun va fi mereu același. Cu alte cuvinte, prima masă a zilei va fi o ceașcă de cafea sau de ceai care ar putea conține un cub de zahăr sau jumătate de linguriță de miere de albine.
Ziua 1
- prânz: două ouă fierte, 380 de grame de spanac și o roșie.
- cină: 200 de grame de friptură de vită și o salată verde cu ulei de măsline și zeamă de la o lămâie.
Ziua 2
- prânz: 250 de grame de șuncă și un iaurt
- cină: friptură de vită și salată, ca în ziua anterioară.
Ziua 3
- prânz: două ouă fierte, șuncă și salată verde
- cină: țelină coaptă, o roșie și un măr.
Ziua 4
- prânz: 200 de ml suc de portocale și un iaurt
- cină: un ou fiert, un morcov, 250 de grame de brânză de vaci
Ziua 5
- prânz: 200 de grame de pește cu zeamă de lămâie
- cină: friptură de vită și țelină rasă
Ziua 6
- prânz: două ouă fierte şi un morcov ras
- cină: friptură de pui cu salată
Ziua 7
- prânz: se sare peste această masă
- cină: 200 de grame de cotlet de miel sau de iepure și un măr.
Ce poți mânca în a doua săptămână
Ziua 8
- prânz: două ouă fierte tari, 380 grame de spanac și o roșie
- cină: 200 de grame de friptură de vită cu salată verde.
Ziua 9
- prânz: 250 de grame de șuncă și un iaurt natural
- cină: 200 de grame de friptură vita cu lămâie, salată verde cu ulei de măsline.
Ziua 10
- prânz: două ouă fierte tari, o felie de șuncă și salată
- cină: o țelină fiartă, o roșie și un fruct la alegere
Ziua 11
- prânz: 200 de ml zeamă de fructe și un iaurt
- cină: un ou fiert tare, un morcov ras și 250 de grame de fructe
Ziua 12
- prânz: 200 de grame de pește
- cină: 200 de grame de friptură de vită, unt și țelină rasă
Ziua 13
- prânz: două ouă fierte și un morcov ras
- cină: o jumătate de piept de pui cu salată verde și lămâie