Redactia.ro
Home » Monden » Dieta lui Micutzu! Ce n-a mai mâncat actorul timp de 8 luni ca să slăbească

Dieta lui Micutzu! Ce n-a mai mâncat actorul timp de 8 luni ca să slăbească

Dieta lui Micutzu! Ce n-a mai mâncat actorul timp de 8 luni ca să slăbească

Dieta lui Micutzu! Ce n-a mai mâncat actorul timp de 8 luni ca să slăbească, mai ales că acum trei ani avea o greutate care l-a speriat. Iată detalii!

Dieta lui Micutzu! Ce n-a mai mâncat actorul timp de 8 luni ca să slăbească

Micutzu a povestit ce plan a abordat ca să dea jos kilogramele. În urmă cu trei ani, actorul cântărea aproximativ 170 de kilograme. Prea mult. Și-a dat seama că se expune multor riscuri dacă nu face ceva în această privință, așa că s-a pus pe slăbit.

„Am slăbit pornind de la grija pentru sănătate. Când ai aproape 170 kg… Ajungi ușor la cifra asta pentru că nu îți dai seama în momentul în care te îngrași că prinzi proporții, mai ales că îmi blocam în minte faptul că mă îngraș. Am început cu chestii mici. Nu am mai mâncat carne foarte des, am avut o pauză de opt luni. A contribuit foarte mult. Iar apoi clasicul fără carbohidrați”, a declarat Micutzu, citat de wowbiz.ro.

La acea vreme, Cosmin Nedelcu făcea un lucru pe care specialiștii nu îl recomandă: să mănânci seara, târziu, și să mănânci fără să ții cont ce.

„Doar mâncarea a scăpat de sub control. (…) Dar seara rupeam când venea vorba de mâncare. Era pe genul «Mănâncă, mă, să fii sănătos!»”, a mai spus el.

Momentul în care a realizat cât de gravă este problema cu greutatea a fost când s-a cântărit, alături de un prieten. Amândoi aveau o greutate aproximativ egală, care era cu mult peste limita recomandată.

„El s-a pus pe cântar, avea 167,8, eu aveam 167,8. M-am panicat, mai mult decât conștientizat”, a mai dezvăluit Cosmin Nedelcu.

În plus, Micutzu a început să facă și plimbări lungi și dese, cu bicicleta, iar în timpul verii parcurgea distanțe impresionante. Cel mai mult, a mărturisit că a mers în jur de 20 de kilometri în aceeași zi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: