Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Dieta milionarului care refuză să îmbătrânească! Bryan Johnson dezvăluie secretul „eternității”

Dieta milionarului care refuză să îmbătrânească! Bryan Johnson dezvăluie secretul „eternității”

GALERIE FOTO (2)

Într-o lume în care căutăm mereu modalități de a ne întineri și a ne menține sănătoși, un antreprenor din domeniul tehnologiei, Bryan Johnson, a devenit faimos pentru abordarea sa extrem de neconvențională și costisitoare a întineririi! La vârsta de 46 de ani, el a hotărât să rupă tiparele îmbătrânirii și să se simtă din nou ca la 18 ani. Cu o avere estimată la peste 400 de milioane de dolari, Bryan Johnson și-a asumat un angajament serios pentru acest scop, cheltuind anual sume uriașe pentru a atinge „eternitate”. Așa s-a născut proiectul său extrem, numit „Project Blueprint”. Iată toate detaliile!

Cheltuieli fabuloase pentru întinerire

Pentru a înțelege mai bine cât de serios abordează Bryan Johnson acest proiect, trebuie să menționăm că el este dispus să cheltuiască doar în acest an nu mai puțin de două milioane de dolari pentru a-și revitaliza corpul și a-și inversa vârsta. Cu toate acestea, acest experiment nu este doar un capriciu extravagant al unui milionar. Este o cercetare serioasă în domeniul anti-îmbătrânirii, condusă de Oliver Zolman, un medic în vârstă de 29 de ani, care se auto-numește „doctorul rejuvenării” și care este sprijinit de o echipă de 30 de experți în domeniul sănătății.

Rutina zilnică extremă

Pentru a-și atinge obiectivul de a se simți tânăr din nou, Bryan Johnson a adoptat o rutină zilnică extrem de riguroasă. Programul său începe la ora 5 dimineața, cu măsurarea grăsimii și a masei musculare din corp. Apoi urmează un smoothie hrănitor înainte de antrenament și ingestia a peste 100 de suplimente, inclusiv creatină. O oră de antrenament la sală, cu atât cardio, cât și exerciții cu greutăți, completează dimineața sa.

Micul dejun constă în „super-legume”, iar ziua continuă cu terapii de ultimă generație, precum terapia cu lumină roșie și ultrasunete. La prânz, Bryan consumă a doua masă a zilei, însoțită de nuci și alte 40 de suplimente. Ultima masă a zilei este programată la ora 11 dimineața. După o zi de muncă între orele 9:00 și 18:00, el își petrece două ore și jumătate cu familia, axându-se pe relaxare și îngrijirea pielii și a dinților. La ora 20:30 merge la culcare, într-un efort de a menține și un somn regulat și de calitate.

Bryan Johnson în 2018 (stânga) și 2023 (dreapta) Sursa foto: Insider.com (Rally/Josh DeAngelis)

Proiectul Blueprint

Pentru Bryan Johnson și echipa sa, acest experiment nu este doar o excentricitate personală, ci face parte dintr-un proiect numit „Blueprint”. Acesta are reguli stricte, inclusiv o dietă cu 1.977 de calorii vegane pe zi, exerciții fizice intense de o oră pe zi de trei ori pe săptămână și somn regulat la aceeași oră în fiecare noapte.

Johnson și-a asumat această misiune cu o pasiune incredibilă pentru a găsi secretul eternității. El consideră că organismul nostru poate recăpăta configurația sa de la vârsta de 18 ani, iar acest experiment extrem este o încercare de a demonstra acest lucru.

Nu este singurul care a încercat să învingă timpul

Cu toate că abordarea lui Bryan Johnson este unică în felul său, el nu este singurul care a căutat modalități de a inversa procesul de îmbătrânire. Medicul Mark Hyman, de 63 de ani, este un alt exemplu care a afirmat că se bucură de sănătatea unui bărbat de 43 de ani datorită obiceiurilor sănătoase adoptate odată cu înaintarea în vârstă. Aceste obiceiuri includ un smoothie zilnic, exerciții fizice regulate și reducerea stresului.

Sursa foto: Twitter

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: