Redactia.ro
Home » Monden » Dieta strictă a cântăreței Adda. Alimentele pe care le-a eliminat definitiv din meniul ei

Dieta strictă a cântăreței Adda. Alimentele pe care le-a eliminat definitiv din meniul ei

Dieta strictă a cântăreței Adda. Alimentele pe care le-a eliminat definitiv din meniul său.

Dieta strictă a cântăreței Adda. Iată care sunt alimentele pe care le-a eliminat definitiv din meniul ei!

Dieta strictă a cântăreței Adda

După ce a fost diagnosticată cu boala Lyme, cântăreața Adda a devenit extrem de precaută în ceea ce privește alimentația sa. Artista a luat o decizie radicală și a eliminat complet anumite alimente din dieta ei.

Cunoscuta cântăreață Adda a dezvăluit detaliile legate de stilul său de viață sănătos. Un regim antiinflamator strict și mâncarea gătită în casă sunt doar câteva dintre aspectele pe care le-a menționat. Aceasta a mai menționat că atât ea, cât și partenerul ei, Alex nu țin niciun fel de dietă, ci doar mănâncă cât mai sănătos și simplu. În ceea ce privește meniul lor tipic, acesta include o varietate de salate și legume, precum și pește la cuptor. Iată la ce alimente a renunțat vedeta!

,,Regim antiinflamator țin. Fără zahăr, fără gluten, lactate cât mai rar și puțin. Cât mai puține alimente procesate din magazine. Carnea, din sursă sigură și foarte rar. Aproape 90% gătit doar acasă. Nu am nicio aplicație. Nici nu știu cum se comandă mâncare. Apă multă, vitamine, ceaiuri. Un regim de viață cât mai sănătos pentru corpul meu.

Mâncăm cât mai sănătos și simplu. Foarte multe salate, legume. Pește la cuptor. Nu ținem dietă niciunul. E un stil de viață pe care ni l-am impus ca să fim sănătoși. Nu comandăm niciodată mâncare. Foarte rar are Alex poftă de pizza sau noodles, dar și pe astea preferăm să le facem în casă. Inclusiv aluatul.”, a declarat cântăreața Adda pentru VIVA.

Adda, despre riscul de a rămâne însărcinată

În cadrul aceluiași interviu, cântăreața Adda a discutat și despre importanța testelor de sănătate înainte de a deveni mămică și a împărtășit propriile sale provocări legate de planurile de a avea copii.

„Teoretic, orice femeie ar trebui să se testeze înainte să rămână însărcinată. Pentru că anticorpii se transmit la făt. Însă eu, de exemplu, având în vedere că sunt pe tratament, aș putea să rămân însărcinată, că e safe pentru copil. Însă e riscant pentru mine, deoarece corpul meu nu e refăcut complet.”, a mai spus artista pentru sursa citată.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: