Redactia.ro
Home » Știri » DIGI RCS-RDS vine cu vești importante. Ce cadou are compania pentru toți abonații

DIGI RCS-RDS vine cu vești importante. Ce cadou are compania pentru toți abonații

DIGI RCS-RDS vine cu vești importante pentru toți abonații din România, oferind o serie de beneficii extinse, adaptate nevoilor și preferințelor fiecăruia, în domeniul telefoniei mobile. O campanie specială de Paște, va avea loc în perioada 22 aprilie – 6 mai 2024.

DIGI anunță o reducere semnificativă de 50% din valoarea lunară a serviciului de telefonie mobilă, pentru o durată de până la 8 luni, la portarea unuia sau mai multor numere în rețea. Cei care aleg să se porteze la DIGI și vor alege pachetul Nelimitat se vor bucura de o serie de oferte.

Cui se adresează această ofertă

Această ofertă se adresează atât clienților noi, cât și celor existenți și poate fi activată în diferite moduri: în magazinele DIGI, online, prin apel la serviciul Relații Clienți sau prin intermediul reprezentanților de vânzări.

Pentru a beneficia de aceste reduceri atractive, utilizatorii trebuie să se porteze la DIGI și săaleagă unul dintre pachetele Nelimitat, care vin cu beneficii considerabile: internet, minute nelimitate în orice rețea internațională fixă și mobilă, SMS-uri nelimitate în rețeaua DIGI, plus 3.000 de minute internaționale incluse în SUA, Canada și UE.

Care sunt detaliile ofertei

  • 2,5 euro/lună timp de 4 luni la portarea unui singur număr de telefon.
  • 2 euro/lună timp de 6 luni pentru două numere de telefon transferate.
  • 1,75 euro/lună pentru 3 numere de portate în rețeaua DIGI.
  • 1,5 euro/lună timp de 8 luni pentru 4 sau 5 numere de telefon portate la DIGI.

Acest cadou de Paște oferit de DIGI vine în întâmpinarea clienților noi și existenți, persoane fizice, cu scopul de a le aduce mai multe avantaje și de a le oferi un serviciu de calitate la prețuri competitive. Reducerea de 50% din valoarea abonamentului se aplică pentru pachetele Nelimitat, Optim 3 sau Optim 2, fie pentru achiziționarea telefonului dorit în 24 de rate fixe Digi, cu avans 0.

Este important de menționat că această facilitate este disponibilă doar pentru cei care dețin minimum un serviciu fix DIGI. Promoția este valabilă atât pentru portările efectuate din prepaid, cât și din postpaid, și se aplică doar pentru contractele semnate pe o perioadă de 24 de luni.

Pentru a accesa această ofertă avantajoasă, clienții se pot adresa direct site-ului DIGI.ro, în pagina principală sau din contul de client, sau pot solicita informații suplimentare în punctele de prezență, prin intermediul reprezentanților de vânzări sau prin apel la serviciul Relații Clienți (031.400.4600).

Compania deține cea mai modernă și mai extinsă rețea de fibră optică din regiune

DIGI este liderul segmentului de servicii de internet fix, pay-tv și telefonie fixă după cotele de piață deținute în România și unul dintre operatorii europeni de top în domeniul comunicațiilor electronice convergente, derulând operațiuni în Spania, Italia, Portugalia și Belgia.

Grupul DIGI pune la dispoziția abonaților săi și o ofertă complexă de conținuturi trans-media, prin intermediul diviziei media care cuprinde: televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3, 4, Digi4K, Film Now (pay-TV), Digi World, Digi Animal World, Digi Life, UTV, Music Channel și Hit Music Channel, radiourile Digi FM, PROFM, Dance FM, Digi24 FM și serviciul de content Digi Online.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: