Redactia.ro
Home » Monden » Dima Trofim, noul tătic din showbiz! Prezentatorul Antena Stars a dezvăluit sexul bebelușului

Dima Trofim, noul tătic din showbiz! Prezentatorul Antena Stars a dezvăluit sexul bebelușului

Dima Trofim este noul tătic din showbiz! Prezentatorul Antena Stars va fi tată pentru prima oară în toamna acestui an, la vârsta de 32 de ani. Prezentatorul TV a dezvăluit și sexul bebelușului!

Pe Dima Trofim îl știe toată lumea ca artist, dar și ca om de televiziune. Iată că pe lângă succesul de pe micile ecrane, și acasă îl așteaptă de-acum înainte o bucurie imensă! Și asta pentru că este noul tătic din showbiz!

Dima Trofim, noul tătic din showbiz

Vedeta Antena Stars a făcut primele declarații despre sarcina iubitei sale Angela, care va aduce pe lume primul copil al lui Dima Trofim.

Vestea că iubita lui Dima Trofim este însărcinată a fost ținută secret câteva luni bune. Abia acum artistul a făcut marele anunț, mărturisind cu emoție că este vorba de un ”copil dorit”.

„Nu mi-a fost ușor să spun pentru că emoțiile mă copleșeau. Pierdeam cuvintele. Este un copil dorit. Ne-am gândit la treaba asta și l-am făcut. E cu Doamne Ajută. Mai avem încă jumătate de parcurs. Am anunțat-o pe mămica. I-am spus rapid prin telefon, după care față în față. Toată familia a fost super fericită”, a declarat Dima Trofim, pentru Antena Stars.

Vestea că va deveni tată l-a emoționat extrem de mult pe Dima Trofim. Artistul a mărturisit că a plâns de fericire când a văzut testele pozitive de sarcină ale iubitei sale Angela.

„Mi-au lăcrimat ochii. În momentul în care m-a anunțat mi-a trântit trei teste de sarcină pozitive. A fost un moment de block, dar chiar mi-am dorit un copil. Un an și un pic a trecut de când suntem într-o relație”, a mai povestit prezentatorul de la Star Matinal.

Prezentatorul Antena Stars a dezvăluit sexul bebelușului

Prezentatorul a dezvăluit acum atât data la care trebuie să vină pe lume, cât și sexul bebelușului! Dima va fi tată de fata, pe care o așteaptă cu mare emoție și nerăbdare să vină pe lume la final de septembrie.

„Pe 26, 27 septembrie se va naște. Este fetiță”, a mărturisit Dima Trofim.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: