Redactia.ro
Home » Monden » Din ce câștigă Marius Elisei bani. Oana Roman a recunoscut tot!

Din ce câștigă Marius Elisei bani. Oana Roman a recunoscut tot!

Oana Roman vrea să se recăsătorească cu Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Cei doi au avut parte în relația lor de suișuri și coborâșuri, dar iată că destinul i-a adus tot împreună după divorț. Abia acum s-a aflat din ce își câștigă Marius existența.

Oana Roman a dat cărțile pe față

Oana Roman a organizat o sesiune de întrebări pe pagina sa de instagram unde este în strânsă legătură cu urmăritorii ei. Influencerița a fost întrebată de mai multe persoane cu ce se ocupă Marius Elisei. Oana nu a stat pe gânduri și a dat tot din casă. Ea a spus că are o afacere împreună cu Marius și el se ocupă de buna desfășurare a lucrurilor.

Cred că am explicat de foarte multe ori că avem o afacere de care ne ocupăm amândoi și care este sursa noastră principală de venit. Sunt recunoscătoare pentru tot. Sunt recunoscătoare pentru familia pe care o am, pentru tot ce am reușit să construiesc în viața asta și pe principiul pe care l-am învățat de la tata: ce este mai bun d-abia de acum urmează.”, a povestit Oana Roman.

Cu ce s-a ocupat Marius Elisei în trecut?

Marius Elisei este o prezență destul de discretă de când a apărut în viața Oanei Roman și nu multă lume știe ce job a avut acesta nu de mult. Mariu Elisei a lucrat în trecut pe post de șofer la o florărie de lux din Capitală, dar la scurt timp s-a reorientat și s-a apucat de taximetrie. Acesta a fost surprins de mai multe ori în această ipostază, când prelua clienții. Oana Roman a declarat că pe vremea când acesta lucra pentru lanțul de florării, Marius nu i-a adus nici măcar o floare.

A lucrat într-un loc câteva luni şi nu a reuşit să ajungă… e chimie sau nu e. Acum lucrează la o firmă care se ocupă cu flori şi care au vreo şase locaţii în Bucureşti. Cea mai frumoasă florărie din Bucureşti. El se ocupă de toate locaţiile astea, să fie marfă, să fie vânzări, să fie bine peste tot. Nu vine cu flori la mine acasă. Lucrează acolo de trei săptămâni şi încă nu mi-a adus nicio floare„, declara Oana Roman la acea vreme.

Etichete: