Redactia.ro
Home » Știri » Din ce trăiește Liviu Dragnea de când a ieșit din închisoare: ”Nu mor de foame”

Din ce trăiește Liviu Dragnea de când a ieșit din închisoare: ”Nu mor de foame”

În 15 iulie, scena politică din România primea cu surprindere vestea eliberării lui Liviu Dragnea, ca urmare a deciziei Tribunalului Giurgiu. Însă din ce trăiește Liviu Dragnea de când a ieșit din închisoare? Chiar fostul lider PSD a dat răspunsul.

Liviu Dragnea a lăsat în urmă zilele de închisoare. Iar la primele sale declarații în ziua eliberării, fostul lider PSD declara că nu are un venit și că se va angaja la una din firmele fiului său cel mare.
Cu toate astea, este evidentă întrebarea din ce trăiește fostul lider politic PSD Liviu Dragnea în aeste zile. Răspunsul l-a dat chiar acesta în aceeași primă apariție TV din 19 septembrie.

Din ce trăiește Liviu Dragnea de când a ieșit din închisoare: ”Nu mor de foame”

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a declarat că trăiește din salariul său, din cel al Irinei și din banii pe care îi primește de la copiii săi, adăugând că nu are o avere de multe milioane de euro, însă nu moare de foame.

“Deci, asta cu averea, această legendă cu zeci de milioane, cu sute de milioane de euro, fraților, din ceea ce cred eu, unul dacă face un milion în România nu cred că poate să îl ascundă. Nu se poate fără protecție.

Eu am hotelul de la Turnu Măgurele, un apartament la Turnu Măgurele, teren intravilan, cel pe care stă hotelul. Eu nu am fost toată viață bugetar. În 1990 am fost prima inițiativa privată din sudul României. Asociație cu scop lucrativ.

În ’96 când am devenit prefect aveam un complex hotelier, trei restaurante, două centre engro, trei magazine. Aveam în 96 terenuri, clădiri. Eu de la 20 și ceva de ani am muncit de mi-au sărit capacele. Ce am avut ca și terenuri, o mare parte din terenuri și imobile le-am vândut că să pot să fac la Alexandria un loc unde să poată să stea copiii mei.”, a explicat fostul șef PSD.

“Acum trăiesc din 2 treimi din salariu pentru că o treime e sechestru. Cu ce câștigă Irina ca salariu și ce câștig și eu, cu ce mă ajută copiii, nu mor de foame”, a mai dezvăluit Liviu Dragnea, la Realitatea Plus.

Cu ce se ocupă Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea

Iubita lui Dragnea vrea să fie independentă și liberă financiar! Sau cel puțin așa susținea, acum ceva timp, pe rețelele de socializare. Irina Tănase își învăța urmăritorii despre cum să facă bani și să nu mai depindă de nimeni. Mai exact, ce recomanda iubita lui Liviu Dragnea era un curs.

Chiar dacă pare a fi un spam cu care ne-am obișnuit cu toții pe Internet, Irina Tănase crede cu tărie în aceste cursuri, pe care a ajuns să le recomande.

“Atât de bun încât merge chiar şi duminică seara! Cursul ăsta e tot ce îţi trebuie pentru a porni pe calea spre libertate financiară! (Nu pot să pun swipe up, dar pun link în bio pentru cine e curios şi interesat de subiect)”, a scris Irina Tănase, într-un InstaStory.

Cursul online pe care îl recomanda iubita lui Dragnea le arată în câțiva pași celor interesați cum să ajungă să la libertatea financiară, potrivit site-ului.

“Libertate pe bune! Cum ar fi să te trezești dimineața și să faci orice vrei tu să faci, fără să fii nevoit să mergi la muncă sau să ai alte constrângeri?

DA! Ai citit bine. E posibil. Și realizabil 🙂 Se numește independență financiară! Îți voi prezenta în cursul Totul despre banii care fac bani. Schimbă jocul! 8 pași necesari pentru a cunoaște tot ce ai nevoie să știi ca să ajungi acolo.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: