Redactia.ro
Home » Sport » Dinamo îşi pune antrenor după meciul cu CFR! Cine e favorit

Dinamo îşi pune antrenor după meciul cu CFR! Cine e favorit

Dinamo îşi pune antrenor după meciul cu CFR! Cine e favorit

Antrenorul secund al alb-roşilor, Sebastian Moga, a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă că, Dinamo îşi pune antrenor după meciul cu CFR Cluj, care are loc sâmbătă.

„Până la meciul cu CFR de echipă o să mă ocup eu cu staff-ul, cu preparatorul. După meciul cu CFR o să vedem ce decizie o să ia conducerea. Normal că este o responsabilitate, dar am încredere că băieţii vor avea atitudine la acest meci”, a declarat tehnicianul.

În acest moment se pare că favorit pentru banca tehnică a „câinilor” este antrenorul Leo Grozavu. Acesta a avut deja o întâlnire cu preşedintele clubului Florin Prunea.

Ce salariu îi oferă Dianmo lui Leo Grozavu

Antrenorul ar primi 9.000 de euro pe lună şi un bonus pentru calificarea în play-off.

„Am avut azi discuții despre eventuala mea venire la Dinamo. Urmează să mai dialogăm în cursul zilei de astăzi. Vreau să fac performanță! Să nu se aștepte nimeni însă că aș veni cu o baghetă magică să pot schimba totul peste noapte”, a spus Leo Grozavu pentru GSP.RO.

Prunea ar trebui să-l convingă şi pe finanţatorul Ionuţ Negoiţă, care insistă pentru Viorel Moldovan. Acesta are contract cu Chindia Târgoviște, şi este puţin probabil că şefii clubului să dorească să-i rezilieze contractul. Oricum ar sta situaţia, „câinii” anunţă clar. Dinamo îşi pune antrenor după meciul cu CFR!

Citește și: Variantă surpriză pentru banca lui Dinamo! Ce antrenor ar putea veni!

Cine este Leo Grozavu

Anternorul are 51 de ani. A jucat la Dinamo în perioada 1992 – 1998. A mai jucat la Minerul Baia Mare şi Ceahlăul Piatra Neamţ. A făcut parte şi din naţionala României în 1994.
După retragere a pregătit mai multe echipe. Botoșani, Gaz Metan, Poli Timișoara, Petrolul Ploiești sau Universitatea Cluj.Ultima echipă antrenată a fost Petrolul Ploieşti de unde a plecat după ce şefii echipei i-au reproşat rezultatele salbe.