Redactia.ro
Home » Sport » Dinamo nu se mai gândeşte la play-off! Nistor, decis să plece!

Dinamo nu se mai gândeşte la play-off! Nistor, decis să plece!

Dinamo nu se mai gândeşte la play-off

Dinamo nu se mai gândeşte la play-off. „Câinii” au pierdut 1-2 meciul cu Sepsi şi ocupă în acest moment locul 8 în clasament, cu 28 de puncte, 5 mai puține față de ocupanta ultimului loc din play-off.

Ionel Dănciulecu este sceptic în ceea ce privește șansele echipei conduse de Dusan Uhrin. Nu crede că alb -roşii vor mai prindă play-off-ul. Nu pentru că nu ar putea, ci pentru că nu sunt lăsaţi. Ar fi a treia oară când echipa din Ştefan cel Mare ar juca în play-out. După ce Dinamo a pierdut meciul cu Sepsi, Ionel Dănciulescu iese la atac.

„A fost viciere de rezultat. Sunt deja prea multe meciuri în care am fost dezavantajați, iar ei, în continuare, sunt delegați meci de meci, poate chiar promovați. Doar noi avem de pierdut, pentru că, cel mai probabil, nu vom fi nici în acest an în play-off, având șanse foarte mici. Este strigător la cer! Sunt foarte, foarte multe greșeli împotriva noastră”, a declarat Ionel Dănciulescu la Digi Sport Special.

Căpitanul Nistor, decis să plece de la Dinamo

Căpitanul lui Dinamo, Dan Nistor este decis să-i părăsească în această iarnă pe „câini”. Fotbalistul ar fi discutat deja cu impresarul să-i găsească un nou contract.

„Dacă vom câștiga la Botoșani, am mai avea șanse la play-off, dar dacă nu, va fi greu”, a declarat Dan Nistor.

Acesta nu îşi va ajuta însă echipa în meciul cu moldovenii. A luat roşu în meciul cu Sepsi. Nistor s-a transferat prima dată la Dinamo în 2016. În 2018 a revenit după ce a jucat câteva luni la CFR Cluj.

Citeşte şi: UEFA ne-a iertat! Nu ne-a suspendat terenul după acuzaţiile suedezilor

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: