Redactia.ro
Home » Sport » UEFA ne-a iertat! Nu ne-a suspendat terenul după acuzaţiile suedezilor

UEFA ne-a iertat! Nu ne-a suspendat terenul după acuzaţiile suedezilor

UEFA ne-a iertat

UEFA ne-a iertat! Forul internaţional a considerat că memoriului făcut de suedezi după meciul cu România nu este justificat. Aceştia au spus că, Alexander Isak ar fi fost victima scandărilor rasiste ale românilor.

Arena Naţională nu îşi va închide porţile din nou. În schimb FRF a fost amendată cu 40.500 de euro, după ce fanii au aruncat cu obiecte în teren, au folosit materiale interzise şi au afişat bannere nepermise. UEFA a numit un inspector disciplinar care s-a ocupat de caz. A discutat cu jucătorii implicaţi şi a căutat toate înregistrările cu momentele acuzate de suedezi. Juriştii federaţiei au reuşit să demonstreze că au existat doar huiduieli. Acestea au fost prezente și în momentele în care mingea nu se afla la jucătorul Alexander Isak. Un alt argument prezentat la UEFA a fost faptul că niciodată în istorie nu am fost suspendați pentru manifestări rasiste cu direcție către fotbaliștii de culoare.

„Dovezile furnizate de Federația Română de Fotbal i-au convins pe membrii Comisiei de Disciplină UEFA că nu se impune nicio sancțiune. În schimb, Federația Română de Fotbal a fost amendată cu 40.500 de euro pentru folosirea materialelor pirotehnice, aruncarea de obiecte în teren și afișarea de bannere interzise”, se arată în comunicatul FRF.

Alexander Isak susţine că a auzit scandările

După meci, internaţionalul Alexander Isak a susţinut că a auzit scandările rasiste ale fanilor români. El a spus că i se pare incredibil că aşa ceva se mai întâmplă pe stadioane.

„L-am întrebat pe arbitru dacă a auzit ceva. După câteva minute, arbitrul a auzit și el și a întrerupt meciul. Atunci a venit la mine și m-a întrebat: Vrei să întrerup partida? I-am replicat că nu, nu e cazul să facă asta”, a spus Isak, după meci.

Cu toate acestea, antrenorul naționalei Suediei, Janne Andersson, a spus că nu a auzit nimic.

Citeşte şi: Roxana Mărăcineanu, jignită pe stadion! Ce a păţit Ministrul francez al Sporturilor

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: