Redactia.ro
Home » Sport » Roxana Mărăcineanu, jignită pe stadion! Ce a păţit Ministrul francez al Sporturilor

Roxana Mărăcineanu, jignită pe stadion! Ce a păţit Ministrul francez al Sporturilor

Roxana Mărăcineanu, jignită pe stadion

Roxana Mărăcineanu, jignită pe stadion. Incidente incredibile au avut loc la un meci din Franţă. Suporterii au dat-o pur şi simplu afară din stadion pe Mărăcineanu, care ocupă funcţia de Ministrul al Sporturilor.

Roxana Mărăcineanu a fost ţinta scandărilor şi a injuriilor faniilor supăraţi. Incidentul incredibil s-a petrecut la meciul dintre Red Star și Quevilly Rouen, din liga a treia. „Aici nu este nimeni cu Macron, aşa că urcă-te în maşină şi pleacă”, „Toată lumea detestă ministrul”, au fost câteva dintre scandările fanilor iritaţi de prezenţa ministrului. Mai mult aceştia au şi aruncat cu obiecte, şi pahare.

„Am fost abordată de o persoană care avea un mesaj politic de transmis. Venisem pentru a avea contact cu un club care apără valorile în care mă recunosc. Este situat la câţiva paşi de inima viitoarelor Jocuri Olimpice de la Paris, din 2024, şi vreau să îi susţin. Voi reveni…”, a declarat ministrul de origine română pentru Le Parisien.

Roxana Mărăcineanu este ministrul de peste un an

Roxana Mărăcineanu a devenit ministrul francez al Sporturilor, în septembrie 2018 fiind numită de către președintele Franţei, Emmanuel Macron. În acest weekend ar fi trebuit să mai asiste şi la o etapă de Cupă Mondială de schi alpin de la Val d’Isere, dar după incidente a decis să-şi anuleze participarea.

„Sunt şocat de ce am văzut şi de atitudinea câtorva persoane”, a spus Patrice Haddad, preşedintele clubului Red Star.

Citeşte şi: Lucescu i-a dat replica lui Jorge Jesus! Portughezii l-au considerat ironic

Loading...