Redactia.ro
Home » Sport » Dinamo rămâne fără jucători? Ce au făcut 14 fotbaliști

Dinamo rămâne fără jucători? Ce au făcut 14 fotbaliști

Dinamo, fotbalistii pleaca, Pablo Cortacero,

Fotbaliștii de la Dinamo nu au de gând să aștepte la infinit să primească salariile. Cei mai mulți au anunțat că vor pleca și nu au de gând să se prezinte la reunirea lotului pe 3 ianuarie.

Dinamoviștii au transmis șefilor că nu vor fi prezenți la reunire, dacă nu vor primi măcar un salariu. În așteptarea banilor, cei mai mulți au început să-și caute alte echipe. 14 dintre fotbaliștii de la Dinamo s-au înțeles se pare cu alte cluburi. FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova au început negocierile cu dinamoviștii. Potrivit GSP.ro, Deian Sorescu, Ante Puljic, Andrei Radu și Juan Camara discută cu Universitatea Craiova. Alex Garcia este dorit de FCSB, iar Paul Anton ar putea ajunge la campioana CFR Cluj, acolo unde a mai fost dorit și în toamnă. Adam Nemec și Janusz Gol vor să părăsească România. Nici la capitolul antrenor nu se știe exact ce se va întâmpla. Ionel Gane spunea că nu va reveni pe banca lui Dinamo din ianuarie. Dinamo a încheiat anul 2020 pe locul 10, cu 16 puncte.

Cum pot fi opriți jucătorii să plece

Pablo Cortacero ar putea să oprească exodul fotbaliștilor. Dacă va plăti salariile așa cum a spus, ultima dată fiind 12 ianuarie 2021. Probabil că nu se va întâmpla acest lucru. În plus dacă fotbaliștii așteaptă până la acea dată, ar însemna că vor juca un meci din retur. Spaniolul a rămas singurul care controlează clubul, după ce mărit capitalul social cu 5 milioane de euro, plan care a fost aprobat. Apoi acesta a declarat că a trimis 6,5 milioane de euro, dar banii sunt blocați de către Agenția de Spălare a Banilor din Anglia. Spaniolul a decis să mărească numărul de membrii din Consiliul de Administrație de la 5 la 7, și l-a dat afară pe Cornel Țălnar. Ce s-a decis în AGA va fi publicat în Monitorul Oficial. Apoi, Cortacero trebuie să facă dovada plății banilor în 30 de zile. De trei ori a anunțat spaniolul că ar fi trimis bani, dar nimic nu a ajuns la club. Mișcarea făcută de Cortacero îi va afecta și pe fanii din programul DDB. Pentru că s-a mărit capitalul social, ceilalți acționari trebuie să depună o sumă proporţională numărului de acţiuni deţinute. În aceste condiții, DDB ar trebui să achite 1,2 milioane de euro pentru cele 20 de procente pe care le are.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: