Redactia.ro
Home » Sport » Dinamo – Voluntari 2-1! „Câini” au câștigat în inferioritate numerică

Dinamo – Voluntari 2-1! „Câini” au câștigat în inferioritate numerică

Dinamo - Voluntari 2-1

Dinamo – Voluntari 2-1. După această nouă victorie, echipa lui Dușan Uhrin Jr a adunat 13 puncte.

Mattia Montini a deschis scorul în minutul 51, după o pasa a lui Nistor. Ilfovenii aveau șansa să egaleze, dar Piscitelli și-a salvat echipa. A apărat un penalty executat de Căpățână în minutul 63. Zece minute mai târziu, Dinamo a rămas în 10 oameni, după ce Deian Sorescu a luat al doilea galben și a fost eliminat. Voluntari a profitat de situație și a egalat prin Balaur. Elevii lui Dușan Uhrin nu au cedat, iar Puljic a înscris golul victoriei. Este primul marcat după revenirea în Liga I.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am reușit să marchez acest gol foarte important. Să recunoaștem, azi n-am jucat foarte bine. Am avut noroc, dar uneori e nevoie și de așa ceva. Pentru mine, orice meci e important. Am nevoie de meciuri în picioare pentru a ajunge la forma fizică optimiă. Cel mai important e că am câștigat, dar trebuie să dăm mai mult”, a declarat Puljic, la Look Sport, după Dinamo – Voluntari 2-1.

”Sunt foarte importante aceste trei puncte, am demonstrat că suntem o echipă mare. Eu sper să urcăm în clasament și să le demonstrăm gurilor rele că nu aceasta este valoarea noastră”, a spus Dan Nistor, la Digi Sport.

Dinamo se gândește la play-off

După acestă victorie, Dinamo s-a apropoat de locul 6, după ce a adunat 13 puncte. În etapa următoare Dinamo o va întâlni pe FCSB.

“Trebuie să muncim mai mult pentru a nu mai avea emoții în final. Trebuie să credem în continuare în play-off”, a declarat Puljic, la Look Sport.

FC Voluntari rămâne pe ultimul loc, cu doar cinci puncte. Până în acest moment, FC Voluntari are o victorie, două remize și opt înfrângeri.

„Am pierdut incredibil, dar nu pot să reproșez nimic jucătorilor. Am luat două goluri din două faze fixe. Totuși, am avut ocazii în ambele reprize și am jucat bine. Trebuie să găsim soluții pentru a ne salva de la retrogradare. Să nu se gândească cineva că Voluntari e deja retrogradată pentru că are 5 puncte, o să vedeți voi!”, a spus Cristiano Bergodi la Look Sport.

Citește și: Sorana Cîrstea, în finală la Tashkent! A mai câştigat trofeul în 2008!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: