Redactia.ro
Home » Monden » Dinu Maxer și Ada, noua iubită, vor deja să-și oficializeze relația! Cântărețul NU exclude o căsătorie: „Uită-te doar la zâmbetul de pe fața mea!”

Dinu Maxer și Ada, noua iubită, vor deja să-și oficializeze relația! Cântărețul NU exclude o căsătorie: „Uită-te doar la zâmbetul de pe fața mea!”

Dinu Maxer și Ada, noua iubită, vor deja să-și oficializeze relația! Cântărețul NU exclude o căsătorie: „Uită-te doar la zâmbetul de pe fața mea!”

Dinu Maxer și Ada, noua iubită, vor deja să-și oficializeze relația! Cântărețul NU exclude o căsătorie! Iată ce declarații noi a făcut despre perioada pe care o trăiește acum.

Dinu Maxer și Ada, noua iubită, vor deja să-și oficializeze relația! Cântărețul NU exclude o căsătorie: Uită-te doar la zâmbetul de pe fața mea!”

Dinu Maxer și Ada iau relația cât se poate de în serios. Cântărețul a spus că aceasta i-a ieșit în cale ca printr-o minune.

„Pe fata aceasta am cunoscut-o la doar o zi după ce m-am despărțit de Deea! A fost incredibil! Am fost bulversat, pur și simplu!”, a spus Dinu Maxer, potrivit click.ro.

Dinu Maxer a pronunțat chiar și cuvântul „căsătorie”, când a vorbit despre această nouă legătură amoroasă pe care a început-o cu tânăra brunetă, cu care a fost fotografiat într-un club din București.

„La acest moment pot să vă spun că nu este o aventură. Suntem la începutul unei relații cât se poate de serioase. Nu am scos-o încă în lume, probabil că vă așteptați acum să mă vedeți de mână cu ea, dar luăm lucrurile ușor, treptat și urmează să oficializez relația cât de curând! Ea nu-și dorește foarte tare mediatizare, nu-și dorește să apară! În acest moment dacă mă întrebi de căsătorie zic: „Nu!’ Dar, mai încolo vedem! Uită-te doar la zâmbetul de pe fața mea! Sunt fericit sau nu?!”, a declarat Dinu Maxer, potrivit sursei mai sus menționate.

După ce Dinu Maxer s-a afișat cu noua lui iubită, mulți au spus că Ada seamăn mult cu Deea Maxer sacu chiar cu Nicoleta Luciu, o altă fostă iubită de-ale cântărețului. Artistul a recunoscut că este atras de un anumit tipar de femei, de aici și asemănarea dintre femeile din viața lui.

E adevărat că mă trage un anumit tipar de femeie, așa e! Femeia de lângă mine trebuie să fie brunetă, voluptuoasă, cu forme. Așa e și Ada!”, a mai spus Maxer, potrivit sursei citate.

Actuala iubită a lui Dinu Maxer este divorțată! Ce s-a aflat despre brunetă și despre trecutul ei amoros

Ada ar fi trecut deja printr-o căsnicie, cum a trecut și Dinu Maxer. Surse apropiate din anturajul tinerei au declarat că aceasta este recent divorțată de un bărbat cu avere și cu afaceri în imobiliare, cu care Ada a avut o relație timp de șase ani.

„Ada este din Târgu – Jiu, dar stă în București. Din câte știu, ea are un salon de înfrumusețare, la București și pune gene false. A fost și măritată, dar a divorțat acum câteva luni. Nu are copii împreună cu fostul soț. Nu știu ce scrie la ea pe Facebook, de Minister, cum că a lucrat la vreun Minister, habar nu am, cred că o fi făcut vreo școală pe acolo și a pus ea așa. Nu are 36 de ani cum se zice, este mult mai mică. Are 29 – 30 de ani, atât!”, susțin surse apropiate din anturajul Adei, se arată într-un material exclusiv Click!.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: