Redactia.ro
Home » Monden » Dinu Maxer și Magdalena Chihaia se pregătesc să facă pasul cel mare. În ce loc inedit unde s-au logodit cei doi

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia se pregătesc să facă pasul cel mare. În ce loc inedit unde s-au logodit cei doi

GALERIE FOTO (4) dinu maxer si magdalena

Magdalena Chihaia și Dinu Maxer trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și, de când formează un cuplu, radiază de fericire, lucru care se poate observa cu ușurință din declarațiile de dragoste publice pe care și le fac cei doi îndrăgostiți. Dinu Maxer a simțit că el și iubita lui sunt pregătiți să treacă la nivelul următor, așa că Dinu și-a făcut curaj și a cerut-o de soție pe brunetă.

Dinu Maxer s-a logodit cu Magdalena Chihaia

Fericitul eveniment a avut loc în Veneția, chiar pe o gondolă, iar întregul moment a fost unul de-a dreptul emoționant. Așa cum era de așteptat, cei doi au împărtășit imagini de la cererea în căsătorie cu fanii de pe rețelele de socializare. Cererea a fost simplă, dar plină de semnificație și romantism.

Dinu Maxer: Vrei să fim împreună de acum încolo, pe gondola iubirii, pe valurile vieții?

Magdalena Chihaia: Da!

În urmă cu ceva timp, Magdalena Chihaia a făcut o serie de dezvăluiri despre relația cu Dinu Maxer, dar și despre criticile care i-au fost aduse din partea publicului, după ce ea și partenerul său au oficializat relația. Ea a mărturisit că a fost ținta multor comentarii negative și judecăți nefondate.

„Iar de când sunt cu Dinu, mi-am luat la hate! Mi s-a reproșat ba că sunt prea naturală, că de ce nu sunt botoxată, că de ce nu-mi pun și eu silicoane. Sincer? Mă enervează nu critica, pe care o consider constructivă. Una era dacă venea cineva la un spectacol, era justificat, data viitoare jucam mult mai bine.

În schimb, când te uiți efectiv la oamenii care te critică, care te judecă, și care se dau mari, dar nu sunt nici perfecți și nici studii n-au… Să mă judece cineva care arată impecabil! Eu și Dinu pare că suntem din altă lume, nu de aici, vrem să stăm departe de răutăți”, a declarat Magdalena Chihaia, pentru Playtech.ro.

Magdalena a subliniat că, deși nu este împotriva îmbunătățirilor estetice, preferă să rămână naturală și să își păstreze autenticitatea. Ea a menționat că, deși a fost tentată de ideea de a face anumite schimbări, a ales să rămână fidelă propriilor convingeri și să nu cedeze presiunilor sociale.

Dinu Maxer, sprijin constant pentru partenera sa de viață

Pe de altă parte, Dinu Maxer a fost întotdeauna un sprijin constant pentru Magdalena, încurajând-o să fie autentică și să își urmeze inima. Artistul a fost mereu alături de ea, susținând-o în fața criticilor și arătându-i cât de mult o apreciază pentru ceea ce este cu adevărat.

Cei doi au continuat să își trăiască povestea de dragoste cu entuziasm și pasiune, ignorând răutățile și concentrându-se pe fericirea lor. Logodna lor a fost un moment deosebit, plin de emoție și bucurie, iar fanii i-au felicitat și le-au urat tot binele din lume.

Cu toate provocările și criticile întâmpinate, Dinu Maxer și Magdalena Chihaia au demonstrat că iubirea adevărată poate învinge orice obstacol. Logodna lor este o dovadă a angajamentului lor unul față de celălalt și a dorinței de a construi un viitor împreună.

Povestea lor de dragoste continuă să inspire și să aducă zâmbete pe chipurile celor care îi urmăresc. Dinu și Magdalena sunt un exemplu de curaj și autenticitate, arătând că, indiferent de provocările întâmpinate, iubirea și respectul reciproc sunt cheia unei relații fericite și durabile.

Fericirea lor este vizibilă și dincolo de ecran, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă ce surprize le rezervă viitorul. Dinu Maxer și Magdalena Chihaia continuă să radieze de bucurie și să inspire prin povestea lor de dragoste, demonstrând că, atunci când există iubire și respect, orice este posibil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: