Redactia.ro
Home » Monden » Dinu Maxer și noua iubită s-au despărțit. Ce spun apropiații vedetei

Dinu Maxer și noua iubită s-au despărțit. Ce spun apropiații vedetei

Dinu Maxer și iubita și-au cunoscut familiile! Cum au reacționat rudele la relația dintre ei

Dinu Maxer și noua iubită s-au despărțit. Iată ce spun apropiații vedetei!

Dinu Maxer și noua iubită s-au despărțit

Dinu Maxer și noua sa iubită, Ada, au făcut senzație în urmă cu doar câteva săptămâni, după ce s-au afișat împreună într-un club din București. Din păcate, relația lor a fost de scurtă durată, fiindcă cei doi s-au despărțit la doar câteva întâlniri.

Potrivit apropiaților cuplului, cei doi s-ar fi despărțit de comun acord, fără a oferi motive concrete pentru decizia lor. Chiar dacă prietenii lor spuneau că se potriveau perfect și se înțelegeau de minune, Dinu Maxer și Ada au decis să-și urmeze drumurile separat, conform Spynews.ro

Dinu Maxer și Ada s-au cunoscut la doar o zi după divorțul artistului de fosta sa soție, Deea Maxer. Ada este o tânără, comparată de mulți cu fosta iubită a lui Dinu, Nicoleta Luciu. Într-un interviu acordat postului Antena Stars, Dinu Maxer a mărturisit că nu este prea devreme să-și refacă viața și să încerce să găsească din nou dragostea, potrivit aceleași surse.

Din păcate, relația lui cu Ada nu a durat mult, dar Dinu Maxer speră că va găsi în curând persoana potrivită cu care să își petreacă restul vieții. Cu siguranță, fanii lui Dinu Maxer sunt alături de el și îl susțin în această perioadă dificilă. Cu toate acestea, nu se știe dacă Dinu Maxer și Ada se vor împăca în cele din urmă.

Cum și-au anunțat fanii că divorțează Deea și Dinu Maxer

Atât Deea cât și Dinu Maxer și-au anunțat fanii despre decizia de a divorța pe conturile personale de Instagram. Cei doi le-au mulțumit urmăritorilor lor pentru aprecierea lor, dar speră să le înțeleagă decizia:

Am decis să ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost, pe rând, piloți! Mulțumesc, @dinumaxer!

Voi ne știți viața ca pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație. Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și totodată ne dorim să respectați acest moment din viața noastră. Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și, cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Mulțumim, Deea si Dinu Maxer, a scris atât Deea Maxer, cât și Dinu Maxer pe contul personal de Instagram.

Pe cei doi îi vor lega mereu cei doi copii ai lor, pe nume Andreas și Maysa.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: