Redactia.ro
Home » Știri » Dispariția misterioasă a Ancăi Bulencea. Apel disperat pentru a o găsi

Dispariția misterioasă a Ancăi Bulencea. Apel disperat pentru a o găsi

Anca Bulencea a fost dată dispărută.

O româncă în vârstă de 33 de ani, Anca Bulencea, este de negăsit de aproape o lună în Marea Britanie, ceea ce a generat îngrijorare și alertă atât în rândul familiei sale, cât și în comunitatea românească. Anca a dispărut în jurul datei de 20 decembrie, iar de atunci nu a mai fost văzută sau auzită. Familia sa, aflată în România și Germania, se simte neputincioasă în fața lipsei de informații și face apeluri disperate pe rețelele de socializare și în grupuri dedicate românilor dispăruți în Europa.

Rudele, îngrijorate de starea Ancăi, au postat pe diverse platforme de socializare rugăminti către publicul larg pentru orice informație care ar putea ajuta la găsirea ei. O româncă a scris pe un grup de Facebook: „Dacă aveți vreo informație despre persoana respectivă (Anca Bulencea), vă rog frumos să mă contactați. Familia ar vrea să știe doar dacă este bine și suntem conștienți de situația ei locală. Orice informație este binevenită. Familia se află în România/Germania și nu mai știe ce să facă pentru a lua legătura cu ea, așa că postez eu în locul lor. Mulțumesc anticipat. (…) A dispărut din Swindon și dorim doar să știm că este în regulă și să o ajutăm“.

Anca este de negăsit

Alertată de situație, Departamentul de Poliție din Swindon a emis un anunț oficial privind dispariția Ancăi Bulencea. Se pare că femeia este dispărută încă de pe 20 decembrie, dar autoritățile au fost informate abia mai târziu. Poliția Swindon o descrie pe Anca Bulencea ca fiind o femeie albă, înaltă de aproximativ 1,70 m, cu constituție subțire, păr scurt șaten și ochi verzi. Se presupune că la momentul dispariției purta o haină și cizme de culoare „cămilă”, conform fotografiilor distribuite de poliție.

„Apel urgent pentru o persoană dispărută. Facem un nou apel pentru informații privind locul unde se află o femeie dispărută din zona Swindon. Anca Bulencea, în vârstă de 33 de ani, este dispărută din 20 decembrie, dar abia acum a fost dată dispărută, iar noi suntem extrem de îngrijorați pentru bunăstarea ei. Ea este descrisă ca fiind o femeie albă, înaltă de aproximativ 1,70 m, de constituție subțire, cu părul scurt șaten și ochi verzi. Se crede că poartă o haină și cizme de culoare cămilă (așa cum se vede în fotografie). Dacă cineva are informații, vă rugăm să ne sunați la 101, citând numărul de referință 54240002752“, a anunțat Poliția Swindon.

Cine a văzut-o pe Anca Bulencea este rugat să sune la poliție

Apelul oficial al Poliției Swindon este către public, solicitând orice informație care ar putea ajuta la găsirea Ancăi Bulencea. Persoanele care dețin detalii relevante sunt îndemnate să sune la numărul de urgență 101, menționând numărul de referință 54240002752. Autoritățile și familia Anei speră că aceste apeluri vor duce la găsirea femeii dispărute și la liniștea celor apropiați săi.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: