Redactia.ro
Home » Știri » Dispariție prematură. Jurnalistul Ovidiu Bufnilă a murit la 42 de ani

Dispariție prematură. Jurnalistul Ovidiu Bufnilă a murit la 42 de ani

jurnalistul Ovidiu Bufnilă

Tristețe fără margine în viața jurnalistului Ovidiu Bifnilă! Ziaristul a murit la doar 42 de ani, în urma unui infarct. Familia, prietenii, dar și cei care l-au cunoscut, sunt șocați de cumplita veste.

Jurnalistul Ovidiu Bufnilă a murit la 42 de ani

Potrivit primelor informații, Ovidiu Bufnilă a decedat în urma unui infarct. Cei apropiați spun că jurnalistul n-ar fi dat de înțeles că are probleme de sănătate. Vestea morții sale a fost făcută publică de cei cu care Ovidiu Bufnilă colabora, respectiv Societatea Ornitologică Română.

„Ne este greu să ne găsim cuvintele și cu atât mai mult să scriem ceva, așa cum putea să o facă el. Dar trebuie să o facem, pentru toți cei care l-au cunoscut. Suntem nedumeriți, șocați, îndurerați și mult mai săraci începând de ieri (vineri – n.red.), când colegul și prietenul nostru Ovidiu Bufnilă ne-a părăsit subit. Se spune că măsura oamenilor e dată de acțiunile lor și de felul în care fac lucrurile. Ovidiu nu a făcut nimic cu jumătăți de măsură, s-a implicat de fiecare dată în totalitate și a fost primul „pe front”. Vivacitatea care l-a caracterizat până în ultimul moment e doar una din multele amintiri care ne vor rămâne tuturor. Drum lin, Ovidiu!”, scrie Societatea Ornitologică pe contul de Facebook.

Ne este greu să ne găsim cuvintele și cu atât mai mult sa scriem ceva așa cum putea să o facă el. Dar trebuie să o…

Publicată de Societatea Ornitologica Romana pe Sâmbătă, 15 februarie 2020

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: