Redactia.ro
Home » Monden » Divele de la Hollywood, desfigurate de operațiile estetice și injecțiile cu botox. Nici cei mai înfocați fani nu le mai recunosc

Divele de la Hollywood, desfigurate de operațiile estetice și injecțiile cu botox. Nici cei mai înfocați fani nu le mai recunosc

GALERIE FOTO (4) donatella versace

Dorința de a șterge de pe chip orice urmă lăsată de trecerea timpului, presiunea socială și mediatică constantă le-au împins pe unele dintre cele mai atrăgătoare vedete de la Hollywood în cabinetul medicului estetician. De aici până la formarea unei dependențe față de injecțiile cu botox sau pentru tot felul de proceduri complicate nu a mai fost decât un pas. Iată care sunt doar câteva dintre frumusețile de odinioară care astăzi au ajuns pur și simplu de nerecunoscut din cauza nenumăratelor intervenții estetice!

Divele de la Hollywood, desfigurate de operațiile estetice și injecțiile cu botox

Nu doar vedetele de pe plaiurile mioritice au căzut în patima operațiilor estetice, ci situația poate fi întâlnită și la case mai mari, peste Ocean. Nume cu rezonanță precum Priscilla Presley, Donatella Versace sau fotomodelul Linda Evangelista se numără printre doamnele care nu au știut când să spună STOP operațiilor estetice și care acum regretă amarnic deciziile pe care le-au luat.

Priscilla Presley

Priscilla Presley, în vârstă de 78 de ani, este nimeni alta decât văduva regretatului Elvis. În tinerețe, Priscilla era admirată pentru chipul său imaculat și pentru trăsăturile angelice, însă odată cu trecerea timpului ea a început să-și viziteze din ce în ce mai des medicii esteticieni. Zeci de injecții cu hialuronic pentru a ține la depărtare ridurile.

priscilla presley
Priscilla Presley

Zecile de intervenții, mai mult sau mai puțin invazive, și-au spus cuvântul asupra chipului Priscillei care acum are o figură împietrită. De-a lungul zecilor de ani, trăsăturile Priscillei au suferit modificări considerabile, pe care le putem remarca cu ochiul liber. Rinoplastie, implanturi în zona pomeților, injecții cu acid hialuronic și botox, acestea sunt doar o parte dintre procedurile pentru care Priscilla a optat.

Donatella Versace

Despre Donatella Versace se poate spune că nu mai are nevoie de o prezentare. La vârsta de 68 de ani, moștenitoarea casei de modă cu același nume a suferit numeroase operații estetice, iar Donatella din prezent nu mai seamănă deloc cu Donatella de acum 3-4 decenii în urmă. Și nu pentru că trecerea timpului și-a spus cuvântul, ci pentru că prea mulți medici esteticieni au lucrat intens la modul în care arată chipul vedetei.

Donatella Versace
Donatella Versace a exagerat cu operațiile estetice

Ea pare să fie dependentă de injecțiile cu botox, pe care le administrează frecvent, ceea ce i-a întins tenul și i-a conferit un aspect lucios, asemănător figurilor de ceară. În plus, Donatella recunoaște că este o împătimită a saloanelor de bronzat. Cu toate acestea, Donatella nu și-a exprimat niciodată regretul public cu privire la nenumăratele proceduri prin care a trecut. Nu regretă deloc și nici nu pare să se gândească să renunțe la ele curând, spre dezamăgirea fanilor!

Linda Evangelista

Linda Evangelista, un model de succes și o femeie cu o frumusețe incontestabilă, a manifestat mereu o dorință puternică de a rămâne veșnic tânără. Cu toate acestea, o intervenție nereușită a dus la deformații ale chipului și a determinat-o să se ascundă de fotoreporteri și fani timp de mulți ani.

linda evangelista
Linda Evangelista a refuzat să iasă ani întregi din casă din cauza unei proceduri nereușite

Abia în anul 2022, Linda a avut curajul de a se afișa public și a vorbit deschis despre intervenția care i-a ruinat definitiv trăsăturile. Procedura CoolSculpting nu a topit grăsimea așa cum se aștepta fotomodelul, ci a avut efecte adverse grave. Rezultatul a fost unul catastrofal, iar acum Linda Evangelista se luptă cu retenția de apă și cu numeroase probleme la nivelul pielii.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: