Redactia.ro
Home » Știri » Divorț neașteptat în lumea mondenă. S-au despărțit după doar 7 luni de relație

Divorț neașteptat în lumea mondenă. S-au despărțit după doar 7 luni de relație

Billy Ray Cyrus s-a despărțit de iubita tinerică. Sursă foto: Instagram

Billy Ray Cyrus, cunoscutul cântăreț și tatăl lui Miley Cyrus, a decis să pună capăt căsniciei cu Firerose după doar șapte luni. Anunțul vine ca un șoc pentru fani și apropiați, având în vedere povestea de dragoste aparent desprinsă din filme dintre cei doi. Cuplul s-a căsătorit în octombrie 2023, dar la sfârșitul lunii mai 2024, au decis să meargă pe drumuri separate.

Pentru Billy Ray Cyrus, în vârstă de 62 de ani, acesta este al treilea divorț. Anterior, artistul a fost căsătorit cu Cindy Smith între anii 1986 și 1991 și cu Tish Cyrus, mama lui Miley Cyrus, din 1993 până în 2022. După despărțirea de Tish, Billy Ray a întâlnit-o pe Firerose, o tânără artistă australiană în vârstă de 34 de ani, iar povestea lor de dragoste a început în mod neașteptat.

Billy Ray și Firerose s-au cunoscut pe o stradă din Los Angeles

Firerose ieșea de la o audiție, iar Billy Ray se plimba cu câinele său, un ciobănesc german. Aceasta nu a fost dragoste la prima vedere, dar întâlnirea a fost începutul unei prietenii care s-a transformat în iubire. În ciuda diferenței de vârstă dintre cei doi, relația lor părea să fie solidă și plină de afecțiune.

Deși povestea lor de dragoste părea perfectă la suprafață, căsnicia lor nu era lipsită de probleme. Conform documentelor de divorț obținute de TMZ, Billy Ray solicită anularea căsătoriei, invocând motive precum „fraudă” și „conduită conjugală nepotrivită”. Artistul susține că a fost indus în eroare de Firerose în legătură cu intențiile ei, ceea ce l-a determinat să ia decizia radicală de a pune capăt căsniciei.

Documentele de divorț dezvăluie că Billy Ray a considerat că a fost înșelat în legătură cu intențiile soției sale, ceea ce l-a determinat să ceară anularea căsătoriei. El a cerut, de asemenea, ca Firerose să părăsească căminul conjugal, ajutând-o financiar pentru a-și găsi o nouă locuință. Tensiunile dintre cei doi par să fi fost suficient de mari încât să facă imposibilă continuarea relației.

După despărțirea părinților ei, Miley Cyrus a rămas alături de mama ei, Tish. Miley a fost domnișoară de onoare la nunta mamei sale cu actorul Dominic Purcell, care a avut loc în august 2023. Billy Ray a postat recent pe Instagram o fotografie cu Miley, însoțită de o poezie scrisă de el, alimentând zvonurile despre divorțul său iminent.

Pentru Billy Ray Cyrus, viața personală a fost mereu marcată de suișuri și coborâșuri

De la cariera sa muzicală de succes, la rolul de tată și soț, artistul a trecut prin numeroase provocări. Divorțul de Firerose vine la aproape doi ani după despărțirea de Tish Cyrus, marcând o nouă etapă dificilă în viața sa.

Pentru Firerose, căsnicia cu Billy Ray Cyrus a fost probabil una dintre cele mai mari provocări. Diferența de vârstă și tensiunile apărute pe parcursul relației lor au contribuit la decizia de a se separa. Firerose, care și-a făcut un nume în lumea muzicală, va trebui acum să-și continue drumul pe cont propriu.

Ce urmează pentru Billy Ray Cyrus și Firerose? Pentru Billy Ray, prioritatea rămâne familia și cariera sa muzicală. Cu sprijinul fanilor și al apropiaților, artistul va continua să își construiască viața după acest al treilea divorț. Pentru Firerose, despărțirea reprezintă o nouă provocare și o oportunitate de a-și redefini cariera și viața personală.

Divorțul dintre Billy Ray Cyrus și Firerose după doar șapte luni de căsnicie este un episod neașteptat și dificil pentru ambele părți. Deși relația lor a început ca o poveste de dragoste promițătoare, problemele și neînțelegerile au dus la o separare inevitabilă. Cu toate acestea, atât Billy Ray, cât și Firerose vor continua să își construiască viețile, fiecare pe drumul său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: