Redactia.ro
Home » Știri » „Dodel” Tănase, reacție uluitoare după ce a fost filmat căzut în scara blocului și plin de sânge

„Dodel” Tănase, reacție uluitoare după ce a fost filmat căzut în scara blocului și plin de sânge

Cristi Tănase, în vârstă de 36 de ani, se află în centrul unui nou episod șocant, fostul căpitan al echipei FCSB fiind surprins într-o situație tulburătoare, întins pe jos în holul unui bloc, cu gura sângerândă! Deși s-a retras din activitatea sportivă, Cristi Tănase, fost jucător cu 41 de meciuri în echipa națională a României, continuă să fie subiectul unor întâmplări controversate.

Pe 27 decembrie 2023, fostul fotbalist de la FCSB, FC Argeș și Academica Clinceni a fost surprins drogat la volan. Poliția din Pitești i-a suspendat permisul de conducere și i-a întocmit dosar penal. La doar două luni distanță, Tănase a revenit în atenția publicului, de această dată fiind filmat în ipostaze îngrijorătoare. Întrebat despre incident, fostul mijlocaș, laureat cu 7 trofee în tricoul echipei roșu-albastre, a oferit propria versiune a evenimentelor.

Explicațiile lui Tănase

Tănase a explicat pentru GSP.ro că nu a fost agresat de nimeni, ci că soția sa nu i-a deschis ușa apartamentului la timp, iar el, fiind sub influența alcoolului, s-a așezat pe jos în fața locuinței!

„Ce s-a întâmplat? Nimic! Am ajuns acasă, eram beat, acesta este adevărul, ce problemă este? Am sunat-o pe soție, nu mi-a răspuns, așa că m-am așezat jos, până să îmi deschidă ea ușa. Am omorât pe cineva? Ce am făcut?

Aveam niște dinți care trebuiau să fie tratați, unul nu a fost bine prins, de aceea am rămas fără el. Pare că am cancer, Doamne ferește! Nu s-a deschis cerul pentru asta.

Atât am făcut, am fost la un pahar, m-am îmbătat, bărbații mai fac asta din când în când, soția știa că voi ajunge târziu, pentru că am sunat-o… Acum, se pare că trebuie să mă scuz în fața tuturor, să mă lamentez eu!

Așteptam să răspundă, când a venit paznicul de la bloc. În teorie și practic, îl cunoșteam, dar el a venit să mă filmeze. Am făcut vreo greșeală că m-am așezat jos, beat, să aștept până deschide soția ușa? S-a iscat o discuție complet absurdă, uite așa, ce am făcut…

Mare lucru, m-am îmbătat, am ajuns acasă și soția nu mi-a răspuns, iar eu m-am așezat jos să aștept până deschide ușa. OK, mi-a căzut un dinte. Cine să mă fi bătut?! Lumea a luat-o razna.

Prietenii m-au sunat, Bogdan Stancu, de exemplu: „Cine te-a bătut, frate, ți-a smuls dinții?!” Cine m-ar fi putut bate, mă întreb? „Nu ai văzut înregistrarea?!” Abia atunci am realizat că sunt pe toate site-urile.

Acum, voi faceți-vă treaba, spuneți ce vreți, dar eu vă prezint situația așa cum este”, a declarat „Dodel” pentru Gazeta Sporturilor. Cristi Tănase susține că a furnizat probe de sânge pentru a demonstra că nu era sub influența drogurilor în decembrie 2023: „Am vrut să plătesc”

Tănase a discutat și despre momentul în care a fost prins la volan sub influența drogurilor, așa cum au raportat oficialii Poliției Române.

„Am mers la analizele de sânge, aștept rezultatele. Nu am înjurat pe nimeni, nu am încercat… Eu doar le-am spus polițiștilor: „Băieți, hai să facem teste de sânge și să vedem ce s-a întâmplat, apoi decideți!”

Și cu acest subiect m-ați făcut în toate felurile fără să știți dacă este adevărat sau nu! Mai mulți prieteni mi-au sugerat să dau în judecată… Dar… Ar rezolva ceva?! Nu vreau să ajung la asta. După ce vor ieși rezultatele testelor, voi vedea ce se întâmplă.

Rezultatele testelor de sânge? Se pare că, dacă nu plătești, ar putea dura câteva luni bune. Așa că, am mers, am vrut să plătesc… Am spus că sunt dispus să plătesc 15-20 de milioane. Și mi s-a răspuns că nu se poate plăti și că trebuie să aștepți… Nu înțeleg nimic”, a mai declarat fostul fotbalist.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini