Redactia.ro
Home » Știri » Doi polițiști din Brăila au murit în urma unui accident rutier. Mașina în care se aflau a luat foc VIDEO

Doi polițiști din Brăila au murit în urma unui accident rutier. Mașina în care se aflau a luat foc VIDEO

Doi politisti au murit

Doi polițiști de la Secția 4 Poliția Rurală Ianca din Brăila au murit într-un accident rutier în Șutești. Polițiștii se aflau în patrulare în momentul în care autovehiculul a ieșit de pe carosabil și a luat foc.

Doi polițiști au murit într-un accident rutier

Doi polițiști de la Secția 4 Poliția Rurală Ianca din IPJ Brăila au pierit într-un accident rutier în Șuțești. Agentul-șef Mihai Bara, 45 ani și agentul Ana Maria Manea în vârstă de 21 de ani nu au mai putut fi salvați.

Oamenii legii se aflau în patrulare în momentul în care autovehiculul a părăsit carosabilul și a luat foc, arzând în întregime pe marginea drumului.

Agentul-șef Mihai Bara era un polițist cu vechime, anul viitor urmând să iasă la pensie. Ana Maria s-a angajat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne în urmă cu câteva luni.

Conform informațiile furnizare de reprezentanții Sindicatului Europol, Mihai Bara ar fi pierdut controlul mașinii de poliție și s-a izbit de un copac, moment în care mașina a luat foc.

Din primele informații, colegul nostru a pierdut controlul “autospecialei”, acele sicrie pe roți de care vă aminteam într-un articol anterior și s-a izbit de un copac, după care mașina a luat foc.În urma accidentului, colegii noștri din cadrul Secției 4 Ianca – IPJ Brăila, aflați în timpul serviciului, au decedat, (carbonizați). Dumnezeu să-i odihnească în pace”, spun reprezentanții Sindicatului Europol.

Cei doi agenți nu au mai avut nicio șansă. Au fost găsiți carbonizați în mașină

Potrivit Debrăila.ro, impactul a fost atât de puternic încât cei doi polițiști nu au mai avut nicio șansă de supraviețuire, iar în momentul în care mașina a luat foc cei doi au rămas blocați în mașină.

Deși au încercat să scape din infern, corpurile neînsuflețite ale celor doi au fost găsite carbonizate lipite de ușa șoferului.

O altă mașină ajunsă la fața locului, cu greu și-au dat seama că este vorba despre colegii lor, deoarece mașina a ars ca o torță.

Autoritățile au deschis un dosar penal și vor continua cercetările pentru a stabili care a fost cauza care a produs această tragedie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: