Redactia.ro
Home » Sport » Doi suporteri scoțieni au fost înjunghiați! Incidente violente la Roma

Doi suporteri scoțieni au fost înjunghiați! Incidente violente la Roma

Doi suporteri scoțieni au fost înjunghiați

Doi suporteri scoțieni au fost înjunghiați în centrul Romei. Înaintea partidei din Europa League, dintre Lazio și Celtic au avut loc incidente violente.

 

Fanii italieni au înjunghiat într-un bar doi scoțieni. Atacatorii purtau eșarfe pentru a nu fi recunoscuți și au fost înarmați cu cuțite. Cele două victime, un bărbat de 52 de ani și unul de 35 de ani au ajuns la spital. Meciul a fost privit ca unul cu risc maxim și asta pentru că pentru partida din cupele europene la Roma au ajuns 9.000 de fani din Scoția. Nici în tur, la Glasgow meciul nu a fost lipsit de incidente. Atunci gazdele au avut mesaje antifasciste și cântece rasiste. În această seară scoțienii au avut și un supporter de lux. Cântărețul, Rod Stewart.

Lazio – Celtic 1-2

Celtic este calificată în primăvara europeană după victoria din Italia. Golul victoriei a fost dat în prelungiri. Ciro Immobile a deschis scorul în minutul 7, trecându-și în cont al 15-lea gol în acest sezon, în toate competițiile. Mijlocașul, James Forrest a restabilit egalitatea, profitând de greșala lui Acerbi. Ntcham a înscris golul victoriei în prelungiri și a dus-o pe Celtic în 16-imi. Pentru acest meci Radu Ștefan nu a făcut parte din lotul lui Lazio.

Câți bani dă UEFA pentru fazele următoare

-calificarea în 16-imi; 500.000 euro
-calificarea în optimi: 1,1 milioane euro
-calificarea în sferturi: 1,5 milioane euro
-calificarea în semifinale: 2,4 milioane euro
-calificarea în finală: 4,5 milioane euro
-câștigarea trofeului: încă 4 milioane euro

Citește și: CFR – Rennes 1-0! Clujenii, la un punct de primăvara europeană!

Loading...