Redactia.ro
Home » Sport » CFR – Rennes 1-0! Clujenii, la un punct de primăvara europeană!

CFR – Rennes 1-0! Clujenii, la un punct de primăvara europeană!

CFR – Rennes 1-0

CFR – Rennes 1-0. Mario Rondon a ridicat cei aproape 10.000 de fanii în picioare în minutul 87, când a reușit să înscrie. Un punct în următorul meci, pe Olimpico, o califică pe CFR Cluj în primăvara europeană. În celălalt meci al grupei, Celtic a învins-o cu 2-1 pe Lazio.

CFR și Rennes s-au întâlnit în etapa a patra din grupele Europa League. Francezii de la Rennes au fost mai periculoși în meciul cu CFR, iar portarul Giedrius Arlauskis a reușit paradele serii în Gruia. Prima ocazie le-a aparținut oaspeților în minutul 5. Hunou, atacantul lui Rennes, a reluat din voleu de la 10 metri. Până la pauză, francezii au mai avut o ocaze. În minutul 51, Culio a șutat bine de la 25 de metri, dar portarul francezilor nu a fost surprins. Del Castillo și-a încearct și el norocul, dar Arlauskis a fost la post. În minutul 77, portarul clujenilor a avut o intervenție incredibilă la șutul lui Bourigeaud. Când mai erau 3 minute din ultima repriză, Rondon a declanșat fiesta în Gruia. Deac a centrat din corner, iar Rondon a dat perfect cu capul din 6 metri. Trei minute mai târziu a fost eliminat.

“Mă bucur că am marcat, dar este meritul echipei. Nu sunt eu eroul meciului, toți am câștigat. Chiar în această dimineață am repetat fazele fixe”, a declarat Rondon la Digi Sport.

“Fără puțin noroc nu ai cum să câștigi cu o astfel de echipă. Cred că Arlauskis a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale lui. Băieții au dat tot ce au putut”, a spus Dan Petrescu.

În prelungiri Siebatcheu a înscris cu mâna, iar golul a fost anulat.

“Un meci în care nu meritam victoria. Cu suflet și dăruință se pot face lucruri mari. Am avut adversari puternici care vin peste noi. Ei au jucat mai bine, dar noi am câștigat. Totul e bine când se termină cu bine”, a declarat Ciprian Deac la Digi Sport.

Cum ajunge CFR în primăvara europeană

Celtic a învins în această seară și este deja calificată în primăvara europeană. Rennes în schimb nu mai are nicio șansă. CFR poate ajunge mai departe dacă câștigă un punct din ultimele două partide. Clujenii ar putea rata calificarea doar dacă, pierd ambele meciuri rămase, iar în același timp Lazio câștigă tot, iar rezultatul din meciul direct Lazio – CFR Cluj ar fi mai drastic decât victoria românilor din tur 2-1.

Citește și: Cataramă nu a venit la întâlnirea cu Negoiță! A trimis avocații

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: