Redactia.ro
Home » Sport » Cataramă nu a venit la întâlnirea cu Negoiță! A trimis avocații

Cataramă nu a venit la întâlnirea cu Negoiță! A trimis avocații

Cataramă nu a venit la întâlnirea cu Negoiță

Viorel Cataramă nu a venit la întâlnirea cu Negoiță. A trimis în schimb avocații pentru a discuta detaliile vânzării clubului Dinamo.

Astăzi era stabilită întâlnirea dintre Ionuț Negoiță și Viorel Cataramă. Ar fi trebuit să fie puse la punct toate detaliile vânzării clubului din Ștefan cel Mare. Omul de afaceri nu a apărut însă. Și-a trimis doar avocații pentru a afla toate detaliile. Patronul clubului Dinamo a răspuns la toate întrebările, iar aceștia urmează să-l înformeze pe Cataramă. Totuși, după ce Cataramă nu a venit la întâlnirea cu Negoiță, patronul clubului are îndoieli. Se găndește că afacerea nu va fi încheiată. Pentru Cataramă această mișcare ar putea fi doar pentru a-și face campanie electorală. În urmă cu câteva zile, Dumitru Dragomir, fostul președinte LPF a spus că după părerea sa sunt șanse minime pentru ca omul de afaceri să preia clubul. În plus, nici Negoiță nu ar avea de gând să vândă.

”Convingerea mea este că Negoiță nu vrea să se despartă de Dinamo și nici să dea bani. Eu cred că vrea să-l prindă pe Gigi Becali, dar nu cred că este posibil. El se gândește la un om capabil care poate să-l bage pe bursă”, a declarat Dumitru Dragomir la Digi Sport Special.

Cornel Dinu vrea să preia clubul

Fosta legendă a clubului Dinamo a declarat ieri într-o conferință de presă că împreună cu Asociația Dinamoviști pentru Dinamo, este gata să preia pachetul majoritar.

”Dacă vom reuşi să luăm pachetul majoritar de acţiuni, şi am avut foarte multe discuţii cu companii foarte mari în ultimii doi ani, putem să cedăm o parte din acţiuni unor societăţi care au interesul să îşi promoveze afacerea dar şi să câştige oarece bani”, a spus Cornel Dinu.

Citește și: Galata cu Florin Andone în teren a fost umilită! Real Madrid-Galatasaray 6-0

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: