Redactia.ro
Home » Știri » Doi tineri au fugit din arestul Poliției Vrancea. Ce făceau peste două ore, când au fost găsiți FOTO

Doi tineri au fugit din arestul Poliției Vrancea. Ce făceau peste două ore, când au fost găsiți FOTO

GALERIE FOTO (4)

Doi tineri au evadat din arestul Poliției Vrancea. Autoritățile au organizat echipe de căutare pentru a le da de urmă tinerilor fugarilor. Cum au fost găsiți cei doi la câteva ore distanță!

Doi tineri au fugit din arestul Poliției Vrancea

Polițiștii vrânceni au organizat echipe de căutare după ce doi tineri au fugit arestul poliției. Din primele informații, cei doi tineri ar fi putut evada prin curtea interioară a IPJ Vrancea.
Oamenii legi au apelat și la localnici pentru a le furniza detalii care să ducă la găsirea lor.

„Peste 200 de poliţişti şi 50 de jandarmi au fost mobilizaţi, joi seara, pentru căutarea celor doi tineri care au evadat din arestul IPJ Vrancea. Oraşul a fost închis, s-au organizat filtre în tot judeţul, fiind alertate şi judeţele limitrofe. De asemenea, la acţiunile de căutare participă şi doi câini de urmă”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Cătălina Murariu.

Unde au fost găsiți cei doi tineri

Nu mult a durat până poliția le-a dat de urmă celor doi tineri. Mai puțin de două ore au durat căutările, iar tinerii au fost găsiți în Focșani, în zona Pieței Moldovei.
Așa se face că aceștia au fost din nou duși în arestul Poliției, iar acum se găsesc în fața unei pedepse mai mari, din moment ce au evadat din arest.

Cine sunt cei doi tineri fugari

Inițial, Poliția Județeană Vrancea anunțase că, joi, în jurul orei 18.30, cei doi tineri, în vârstă de 17, respectiv 22 de ani, au evadat din arestul IPJ.


Unul dintre ei este George Palade, în vârstă de 22 de ani, domiciliat în Panciu, iar celălalt este Aurel Zaharia, de doar 17 ani, domiciliat în comuna Năruja.


Aceștia fuseseră aduși în arest pe 4, respectiv 24 ianuarie, și erau cercetați pentru infracțiuni de furt, fiecare în alt dosar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: