Redactia.ro
Home » Monden » Doliu imens în cinematografie! Un actor renumit a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital cu probleme la ficat

Doliu imens în cinematografie! Un actor renumit a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital cu probleme la ficat

GALERIE FOTO (3) Doliu imens în cinematografie! Un actor renumit a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital cu probleme la ficat

Un actor renumit a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital cu probleme de ficat. Întreaga lumea a cinematografiei este în doliu acum, iar mesajele de condoleanțe curg unul după altul.

Doliu imens în cinematografie! Un actor renumit a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital cu probleme la ficat

John Beasley a fost un actor american, versatil și foarte talentat, născut pe 26 iunie 1943 în Omaha, Nebraska.

Actorul avea 79 de ani. El fusese internat în spital recent din cauza unor probleme la ficat. Starea sa s-a înrăutățit brusc și nu a mai putut fi salvat.

El a devenit cunoscut pentru numeroasele sale apariții în filme, televiziune și teatru. Cel mai cunoscut rol al său dintr-un serial de televiziune a fost Irv Harper, din „WB Everwood”.

Și-a construit o carieră remarcabilă în lumea filmului, televiziunii și a teatrului, fiind cunoscut atât pentru rolurile sale memorabile, cât și pentru activitatea sa în comunitatea artistică din Omaha.

În teatru, a jucat în producții de pe Broadway precum „The Great White Hope” și „Strange Interlude”.

În lumea filmului, a apărut în filme precum „The Apostle” (1997), „The Sum of All Fears” (2002) și „Walking Tall” (2004).

Pe micul ecran, John Beasley a avut roluri recurente în seriale precum „Everwood” și „Treme”. De asemenea, a apărut în alte seriale populare precum „CSI: Crime Scene Investigation”, „ER” și „Grey’s Anatomy”.

John Beasley a primit și recunoaștere critică pentru interpretarea sa din miniseria HBO „The Night Of” (2016) și pentru rolul său în drama „Purge” (2010). El a fost nominalizat la premiul Emmy pentru „Outstanding Supporting Actor in a Miniseries or a Movie” pentru interpretarea sa din „The Immortal Life of Henrietta Lacks” (2017).

În afară de activitatea sa în industria filmului și a televiziunii, John Beasley este și un activist dedicat comunității sale locale din Omaha. El a fondat Teatrul Omaha în anul 2005, un teatru care promovează și dezvoltă talentele tinerilor artiști.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: