Redactia.ro
Home » Sport » Doliu imens în lumea sportului din România. Un mare antrenor de fotbal s-a stins din viață: „Vei rămâne mereu în inima mea”

Doliu imens în lumea sportului din România. Un mare antrenor de fotbal s-a stins din viață: „Vei rămâne mereu în inima mea”

GALERIE FOTO (2)

Doliu imens în lumea fotbalului de la noi. Un cunoscut antrenor de fotbal s-a stins din viață la vârsta de 77 de ani. În urma lui a lăsat foarte multă durere și tristețe.

Un mare antrenor de fotbal s-a stins din viață

Nicolae Zamfir, fostul antrenor al Universității Craiova, s-a stins din viață pe 14 septembrie 2022, la vârsta de 77 de ani. Acesta a lăsat în urma lui numai durere și tristețe. Fostul sportiv era naşul de cununie al fostului mare fotbalist, Gică Popescu. Nicolae Zamfir este cel care s-a ocupat de pregătirea echipelor de juniori ale Craiovei din anii 1980 – 1990, dar și a fost cel care l-a descoperit pe Gică Popescu.

Nicolae Zamfir se confrunta cu probleme cardiace, iar luni i s-a făcut rău. Marți a ajuns la spital, unde a primit îngrijirile medicale de care avea nevoie. Acestuia i s-au montat stenturi, însă pe masa de operație, Nicolae Zamfir a făcut stop cardiac. Inițial, acesta a fost salvat de medici, fiind resuscitat și mutat la secția ATI. Din nefericire, ulterior, a mai suferit trei stopuri cardiace și nu a mai putut fi salvat.

Mesajul transmis de Universitatea Craiova

Zi tristă pentru întreaga suflare alb-albastră. Din păcate, profesorul emerit Nicolae Zamfir ne-a părăsit în cursul zilei de astăzi. Dumnezeu să-l odihnească în pace! 😢 Marile performanțe din trecut ale clubului sunt legate de numele lui Nicolae Zamfir. El a fost unul dintre artizanii echipelor care au scris legenda fotbalului craiovean.

De altfel, Nicolae Zamfir s-a alăturat proiectului renașterii Universității Craiova în iarna lui 2013, punându-și priceperea în slujba construirii unui Centru de Juniori puternic. Profesorul emerit a fost implicat activ în protocolul de colaborare dintre Universitatea din Craiova și Universitatea Craiova. Condoleanțe familiei îndurerate!”, au transmis reprezentanții Universității Craiova.

Gica Popescu, îndurerat de pierderea nașului său

Fostuol mare fotbalist, Gică Popescu, a transmis un mesaj foarte trist pe rețelele de socializare, după ce a aflat de moartea nașului său de cununie. „A plecat dintre noi un om extrem de drag mie, care mi-a fost alături peste 40 de ani. Este antrenorul care m-a crescut, nașul meu de cununie și o persoană cu adevărat specială în viața mea. Mi-e greu să vorbesc despre Tică Zamfir la trecut și o să-mi fie și mai greu să mă obișnuiesc cu gândul că nu mai e aici. Rămas bun, Nea Tică, vei rămâne mereu în inima mea”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini