Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în familia lui Florin Salam. Nepotul artistului, mesaj emoționant: „A venit momentul să te duci lângă stele”

Doliu în familia lui Florin Salam. Nepotul artistului, mesaj emoționant: „A venit momentul să te duci lângă stele”

Doliu în familia lui Florin Salam

Doliu în familia lui Florin Salam. Nepotul artistului a transmis un mesaj emoționant. Iată detaliile!

Doliu în familia lui Florin Salam

Florin Salam trece printr-o perioadă grea, familia lui fiind în doliu. Jan Stoian, o rudă mai îndepărtată și totodată muzician de succes s-a stins din viață la vârsta de 60 de ani.

Nepotul lui Florin Salam, Adrian Mihai Petrache a povestit că Jan Stoian a fost cel de la care a învățat să cânte la chitară și că era un interpret desăvârșit. Acesta a urcat pe scenă alături de nume grele ale industriei muzicale, inclusiv cu Mariah Carey. Din păcate, Jan Stoian a pierdut lupta cu problemele de sănătate pe care le avea la inimă. 

„A fost profesorul meu de chitară și mentorul meu, așa ne-am cunoscut. Ulterior am aflat că suntem și membri în aceeași familie, mi-e o rudă mai îndepărtată, dar există o legătură de sânge.

A avut o problemă la inimă și din păcate a murit, avea 60 și puțin de ani, dar nu îi arăta”, a spus Adrian Mihai Petrache pentru Spynews.ro.

„A fost și este în continuare unul dintre cei mai mari muzicieni pe care i-a avut România vreodată.

Era un muzician universal, a cântat pe scene și cu nume mari și staruri internaționale de pe planeta asta de ți-e și frică să le pronunți numele: Nicole Scherzinger, Mariah Carey, mulți, mulți.

E unul dintre cei mai mari chitariști pe care i-a avut România vreodată”, a mai spus Adrian Mihai Petrache pentru sursa menționată.

Adrian Mihai Petrache: „A venit momentul să te duci lângă stele”

Adrian Mihai Petrache a scris și un mesaj emoționant pe pagina lui Jan Stoian de Facebook: 

„Ii multumesc lui Dumnezeu ca te-am cunoscut si ca ne-am indragostit si iubit asa tare unul pe celalalt ! Esti in inima mea toata viata. A venit momentul sa te duci langa stele pentru ca tu esti cea mai mare stea ,locul tau e acolo , langa suflete ca ale tale de bune , ai luminat pamantul indeajuns pentru cei ce au putut sa inteleaga si sa aprecieze lumina ta!
Tati meu iubit ne vom intalni, vom rade , vom canta pana atunci ..pot doar sa te visez. Te iubesc mereu ! Dumnezeu cu tine”, a scris Adrian Mihai Petrache pe rețelele sociale. 
Stoian Camelia i-a mulțumit în comentarii pentru tot sprijinul:
„Îți mulțumesc din tot sufletul Adrian pentru gestul tău frumos ca l- ai vizitat la spital,pentru tot ce ai făcut pentru Jan , pentru puritatea cu care l- ai respectat și iubit pe Jan!”.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: