Redactia.ro
Home » Monden » Doliu în folclorul românesc! A murit fratele lui Ion Dolănescu

Doliu în folclorul românesc! A murit fratele lui Ion Dolănescu

GALERIE FOTO (2)

Este doliu în familia Dolănescu! S-a stins din viață unul dintre frații regretatului artist Ion Dolănescu, Nicolae Dolănescu. 

Doliu în folclorul românesc! A murit fratele lui Ion Dolănescu

Anunțul decesului a fost făcut de Festivalul Național Ion Dolănescu, pe rețelele de socializare. Ulterior, vestea a fost confirmată și de Ionuț Dolănescu, fiul lui Ion Dolănescu.

”Artistul Nicolae Dolănescu ne-a părăsit pentru a cânta în corul îngerilor alături de fratele său, marele artist liric Ion Dolănescu. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”este mesajul postat pe pagina de Facebook Festivalul Național Ion Dolănescu.

Ionuț Dolănescu: ”Rămas bun, unchiu’ Tae!”

Ionuț Dolănescu este copleșit de durere după pierderea unchiului său. În semn de condoleanțe, cântărețul a scris la rândul său un mesaj emoționant pe pagina sa de facebook.

”Nicolae Dolănescu, unul dintre frații alături de care tatăl meu, Ion Dolănescu, a urcat pe scenă și a făcut fericiți atâția români, ne-a părăsit pentru totdeauna.

Rămas bun, unchiu’ Tae!”, este și mesajul lăsat de Ionuț Dolănescu.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane

Sursa foto: Facebook Ionuț Dolănescu

Fanii solistului i-au lăsat comentarii, de asemenea, mesaje de condoleanțe: ”Odihnă veșnică în Împărăția Lui Dumnezeu !!!/Dumnezeu să-l odihnească în liniște și pace! SINCERE CONDOLEANȚE FAMILIEI!/Dumnezeu sa-l odihneasca in pace…🙏🙏🙏/Mare pacat.Un suflet deosebit,modest,respectuos si prietenos.Dzeu sa te odihneasca Nicolae!/Odihna vesnica ! Dzeu să l aibe in paza lui!”, sunt câteva dintre comentariile fanilor lui Ionuț Dolănescu.

Nicolae Dolănescu este unul dintr cei șapte frați ai regretatului cântăreț Ion Dolănescu: Elvira, Leana, Constantin, Pavelică, Anica și Gică sunt restul fraților. Se spune despre Nicolae Dolănescu că nu ar fi fost în relații tocmai bune ci restul fraților pentru că nu ar fi avut suficientă grijă de averea familiei. Nicolae Dolănescu ar făcut și doi ani de închisoare după ce s-a descoperit că a luat mașini în leasing.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: