Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în lumea artistică! Din păcate, celebrul interpret de muzică populară s-a stins din viață

Doliu în lumea artistică! Din păcate, celebrul interpret de muzică populară s-a stins din viață

GALERIE FOTO (2) Doliu în lumea artistică! Din păcate, celebrul interpret de muzică populară s-a stins din viață

În ultima perioadă ne-au părăsit o mulțime de personalități, care au lăsat în urmă numai lacrimi și durere, dar și o mare avere culturală/ Lumea artiștilor este din nou îndoliată, după ce s-a stins din viață unul dintre cei mai mari interpreți de muzică populară din țară. Toți cei care l-au cunoscut sunt în stare de șoc.

A murit un mare artist

Un alt artist celebru ne-a părăsit mult prea devreme. Este vorba despre Felician Mureșan, ”Muri”, cum îl alintau apropiații și oamenii care l-au cunoscut cu adevărat pe unul dintre cei mai mari saxofoniști ai Clujului. Anunțul trist a fost făcut chiar de familia îndurerată, care se află în stare de șoc de când a avut loc tragedia.

Cei dragi nu au oferit detalii despre cele întâmplate și nici nu au precizat cauza exactă a morții, dar le-au transmis, tuturor celor care vor să îi transmită un ultim omagiu artistului, informații despre locul în care vor avea loc ceremoniile. Astfel, priveghiul se va ține marți la Capela Chinteni, la fel caslujba de înmormântare.

„Cu adâncă durere în suflet anunţăm despărţirea de cel care a fost un om minunat pentru fiecare dintre cunoscuții săi Mureşan Felician!

Slujba de priveghi va avea loc – Marți, 04.04.23, ora 19.00, la Capela Chinteni. Slujba de înmormântare – Miercuri, 05.04.23 ora 13.00 în aceeași locație.

Dumnezeu să-i lumineze calea spre veșnicie. Te vom păstra mereu în cel mai sigur loc, în inimile noastre!”, a anunțat familia.

Felician Mureşan a absolvit Liceul de Muzică din Cluj și a iubit muzica încă de când era doar un copil. Familia l-a susținut mereu și a ajuns un profesionist. De-a lungul carierei sale a colaborat cu formaţii de folclor renumite precum Românaşul, Mugurelul, CUG, Doina sau Cununa Transilvana.

Prietenii îl plâng pe marele artist

Artistul Aurel Tămaș a transmis și el un mesaj emoționant bunului său prieten, care îi va lipsi enorm de mult. Acesta și-l va aminti mereu drept un om bun, care știa să-i facă pe toți să râdă și să se simtă bine. Din informațiile acestuia, se pare că ar fi suferit de o boală grea, aceasta fiind cea care i-a grăbit sfârșitul.

„Muri, cum îi spuneam cei apropiați, a plecat  să se odihnească în lumea cealaltă. Aici cu noi rămân amintirile clipelor frumoase petrecute la cântat, și la întâlnirile pe care cu drag le așteptam. O să ne fie dor de glumele, de starea, și de prietenia ta. Ai luptat cu această molimă care bântuie printre oameni și credeam că o să te lase în pace.

Rămân în urma ta niște oameni cărora le-ai transmis cu drag din harul și darul tău. Drum lin Muri, și La revedere! Condoleanțe familiei. Dumnezeu să te țină în preajma Lui”, a transmis artistul Aurel Tămaș.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: