Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în lumea artiștilor! Și-a pus capăt zilelor la doar 25 de ani

Doliu în lumea artiștilor! Și-a pus capăt zilelor la doar 25 de ani

GALERIE FOTO (2)

Lumea artiștilor este din nou îndoliată, după ce unul dintre cei mai iubiți cantăreți ai momentului și-a pus capăt zilelor, la doar 25 de ani. Starul a fost găsit fără suflare în propria lui casă și medicii nu au mai putut face nimic pentru el, pentru că a fost prea târziu.

A murit un artist celebru

Ești în lumea internațională a muzicii, după ce unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai momentului și-a pus capăt zilelor la doar 25 de ani. Este vorba despre Moonbin, de la trupa K-Pop ASTRO, care a plecat mult prea devreme din această lume.

Toți cei care l-au cunoscut s-au privit cu greu vestea, dar toate informațiile au fost confirmate de către managerul său, care a transmis că Moonbin nu mai este printre noi de miercuri. Acesta și-ar fi pus capăt zilelor, conform primelor informații oferite de poliție.

Cauza exactă a decesului va fi aflată după efectuarea autopsiei, dar sinuciderea este premisa de la care pornește ancheta.

“Se pare că Moonbin și-a luat viața. În prezent, pentru a determina cauza exactă a morții, discutăm despre efectuarea unei autopsii”, au transmis oamenii legii.

Casa de discuri cu care colabora tânărul artist a transmis că familia îndurerată acestuia are nevoie în acest moment de discreție și liniște.

Înmormântarea, una restrânsă

De asemenea, s-a mai anunțat că înmormântarea va fi una extrem de restrânsă, la care vor participa doar familia și prietenii acestuia. Cei care l-au iubit și care suferă acum din cauza acestei pierderi vor să aibă parte de un ultim moment liniștit alături de Moonbin, fără speculații și comentarii, motiv pentru care doar cei mai apropiați vor putea să-și ia rămas-bun de la el.

„Pentru ca familia îndoliată, care a căzut în mare tristețe din cauza acestei tragedii neașteptate, să poată să îl jelească cu respect pe cel dispărut și să își ia rămas bun, vă rugăm să vă abțineți de la relatări speculative sau răuvoitoare.

În conformitate cu dorința familiei îndoliate, înmormântarea va avea loc cât mai discret posibil, în prezența familiei, a prietenilor apropiați și a colegilor de agenție”, a transmis Fantagio.

Trupa Astro a fost înființată în 2016, atunci când și-a făcut debutul în muzică și Moonbin. Au scos trei albume și aveau un succes răsunător în plan international.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: