Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în lumea presei! A murit celebra jurnalistă Iulia Marin

Doliu în lumea presei! A murit celebra jurnalistă Iulia Marin

Celebra jurnalistă Iulia Marin, care lucra la Libertatea, a murit în mod tragic. A fost găsită fără suflare în propria ei locuință, cu doar câteva zile inainte de a împlini 33 de ani. Toată lumea este șocată, mai ales pentru că nu dăduse semne că nu s-ar simți bine în ultima perioadă și nimeni nu știa că ar avea vreo afecțiune.

A murit celebra Iulia Marin

Este doliu în lumea presei, după ce jurnalista Iulia Marin a plecat în mod subit din această lume. Anunțul a fost făcut chiar de Libertatea, trustul de presă la care activase în ultimii trei ani. Anunțul tragic al morții a fost făcut chiar de către colegii săi de breaslă, care sunt complet șocați de vestea primită.

Trupul neînsuflețit al Iuliei Marin a fost găsit marți de polițiștii Secției 21 din București și proprietara apartamentului în care locuia jurnalista. Aceasta nu ar mai fi răspuns la telefon, ceea ce i-ar fi făcut pe ceilalți să se alarmeze.

Trupul neînsuflețit al tinerei a fost dus la INML pentru a fi stabilită cauza exactă a morții. Nu se știu prea multe detalii despre cele întâmplate, dar cert este că medicii nu au mai putut face nimic pentru ea și au găsit-o fără suflare.

„Marți, 18 martie, polițiștii Secției 21 din Capitală și proprietara apartamentului în care locuia au găsit-o pe colega noastră fără suflare. Ea locuia singură în zona Uverturii din cartierul Militari. Cauzele decesului vor fi stabilite de medicii de la Institutul Național de Medicină Legală (INML) în următoarele zile.

Născută pe 30 aprilie 1990 la Pitești, Iulia Marin s-a remarcat, încă din primii ani de presă, prin duetul care desăvârșește un jurnalist. Scria simplu și frumos.  În 11 ani de meserie, ea a trecut pe la Adevărul, PressOne, Recorder, Gândul și Libertatea.“, a scris Libertatea, locul în care activase în ultimii ani.

Tânăra locuia singură în zona Uverturii si era o fire liniștită. Activa în domeniu de 11 ani și activase la Adevărul, PressOne, Recorder, Gândul și Libertatea, începând cu sfera politică și continuând chiar și cu investigații.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: