Redactia.ro
Home » Monden » Doliu în lumea cinematografiei. Actrița celebră din serialul ”General Hospital” s-a stins din viață la 70 de ani

Doliu în lumea cinematografiei. Actrița celebră din serialul ”General Hospital” s-a stins din viață la 70 de ani

GALERIE FOTO (2) S-a stins din viață o actriță celebră

O actriță celebră de la Hollywood s-a stins din viață la vârsta de 70 de ani, lăsând în urmă o durere uriașă. Femeia a făcut senzație de-a lungul celor peste 800 de episoade în care a apărut în serialul-fenomen „General Hospital”.

Din ce în ce mai mulți actori internaționali se sting din viață în ultima perioadă, iar lumea cinematografiei devine tot mai săracă. De această dată este vorba despre o persoană care a dat naștere unui personaj legendar

Jacklyn Zeman s-a stins din viață la 70 de ani

Cariera lui Jacklyn Zeman a început să strălucească din momentul în care a început să apară în serialul „General Hospital”. De-a lungul anilor, fanii au devenit din ce în ce mai încântați de personajul pe care actrița îl interpreta, producătorii reușind să o aducă în prim plan în peste 800 de episoade.

Decesul tragic al actriței a fost anunțat pe rețelele de socializare de către actualul producător al serialului american. Acesta și-a exprimat regretul cu privire la trecerea în neființă a celei care a dat viață personajului Bobbie Spencer și a ținut să menționeze faptul că spiritul său va fi simțit în permanență de către întreaga echipă.

„În numele familiei noastre @GeneralHospital, am inima frântă să anunț decesul iubitei noastre @JackieZeman. Ca personajul ei, legendara Bobbie Spencer, a fost o lumină strălucitoare și o adevărată profesionistă care aducea cu ea la serviciu atât de multă energie pozitivă. Jackie ne va lipsi foarte mult, dar spiritul ei bun va trăi mereu alături de distribuția și echipa noastră. Transmitem sincere condoleanțe celor dragi, prietenilor și familiei ei, în special fiicelor sale Cassidy și Lacey”, a scris producătorul executiv al serialului.

Jacklyn Zemen a murit la 70 de ani
Jacklyn Zeman a murit la 70 de ani

Ce mesaje au transmis foștii colegi

După aflarea veștii teribile, foștii colegi ai actriței nu au ezitat să își exprime regretele pe rețelele de socializare. Mulți dintre ei au încercat să rememoreze cu drag toate momentele frumoase, în timp ce fanii vedetei s-au declarat profund îndurerați.

„Sunt extrem de uimit și cu inima frântă la aflarea veștii decesului lui Jackie”, a declarat fostul star din General Hospital, Rick Springfield, care a avut de interpretat rolul dr. Noah Drake.

Jacklyn Zeman a apărut pentru prima dată în serial în anul 1977, urmând să obțină cinci nominalizări la Daytime Emmy, patru pentru rolul din General Hospital și una pentru rolul din The Bay, în rolul Sofiei Madison. Cele două fiice ale actriței se vor ocupa de înmormântarea care nu se știe exact când va avea loc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: